Garuda met A330neo vanaf Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia heeft aangekondigd met ingang van 12 december de nieuwe Airbus A330neo in te gaan zetten vanaf Amsterdam. De New Engine Option is een vernieuwde variant van de A330 familie waarbij het vooral om verbeterde motoren gaat. Sinds begin deze maand heeft de Indonesische maatschappij de dienstregeling tussen Amsterdam en Indonesië gewijzigd van een non-stop vlucht naar Jakarta, naar een directe vlucht naar Denpasar Bali met een tussenstop in Medan, Sumatra. Garuda is de eerste maatschappij die de A330neo in het vaste schema inzet naar Schiphol. In eerste instantie zal er nog wel gewisseld worden tussen de neo en de reguliere A330-200. Op welke van de 6 wekelijkse vluchten welk toestel wordt ingezet, zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Garuda A330neo

Garuda moet haar eerste toestel nog in ontvangst nemen. Er zijn daarom ook nog geen afbeeldingen van de cabine, die het SkyTeam lid nog even geheim houdt. Wel is er een business class met 24 lie-flat stoelen in 1-2-1 opstelling. Dit is een forse verbetering met het 2-2-2 product op de reguliere Airbus A330-200. In Economy Class is ruimte voor 277 passagiers in 2-4-2 opstelling.

Review - Garuda Indonesia Melbourne - Bali Denpasar Economy Airbus A330
Garuda Indonesia Airbus A330

Reacties

  1. Ronny Jager zegt

    Ik vlieg 11 dec 2019 vanaf Denpasar naar Amsterdam met de nieuwe Garuda A330Neo. Dit zal de maiden voyage zijn als het goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *