25% korting bij Schiphol P3 lang parkeren (garage en terrein)2 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol Parking heeft momenteel de Wheel Deals promotie. Met deze promotie krijg je in de periode van 14 oktober tot en met 27 oktober 2019 tien, vijftien, twintig of vijfentwintig procent korting. Deze korting is geldig voor P3 Lang Parkeren Terrein en P3 Lang Parkeren Garage van Schiphol.

Update 16/10: de code voor 25% werkt bij veel mensen niet meer. Dit is een code voor 20% korting: LN493829

25% korting bij Schiphol P3 Parking

Via deze link krijg je 25% korting op het parkeertarrief. De kortingscode voor 25% korting is 2019060325. Deze korting geldt alleen voor nieuwe boekingen met een inrijdatum tot en met 31 december 2020. Het is maximaal 1 keer gebruik maken van deze promotie.. Alle actievoorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer 5 minuten. Alle over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Met de shuttlebus ben je in 5 minuten bij de terminal. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *