Verdien 3.000 bonuspunten per verblijf bij Hyatt2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt heeft deze week de najaarspromotie bekend gemaakt waarbij je per verblijf van minimaal drie nachten in totaal 3.000 bonuspunten kunt verdienen. Je kunt maximaal 21.000 bonuspunten bijverdienen. Vorige maand had de Amerikaanse hotelketen ook al een promotie lopen waarbij je een bonus van 25% kreeg op het aankopen van punten.

3.000 bonuspunten per verblijf bij Hyatt

De promotie geldt op verblijven van 6 oktober t/m 30 november 2023. Normaliter krijg je pas bonuspunten bij het tweede verblijf maar dat is dus niet het geval bij deze promotie. Om deel te nemen aan deze promotie is het nodig om je te registeren en dit kun je doen via deze link. Je dien je tenminste voor 10 november te registeren. Verblijven die afgerond zijn voor de registratie tellen niet mee om bonuspunten te krijgen. Als je nog geen lid bent van World of Hyatt dan kun je via deze link een account aanmaken.

Hyatt, Promotie, Bonuspunten
Verdien dit najaar 3.000 bonuspunten per verblijf bij Hyatt. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Zorg er daarnaast voor dat je het verblijf direct boekt via Hyatt. Een verblijf dat geboekt is via bijvoorbeeld Booking.com of Expedia komt niet in aanmerking voor deze promotie. Na je verblijf kan het maximaal drie weken duren voordat de bonuspunten bijgeschreven worden in je account. Tenslotte is deze promotie niet te combineren met andere promoties of aanbiedingen die Hyatt op dit moment heeft lopen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden via deze link.

Koop Hyatt punten met 25% bonus

World of Hyatt heeft op dit moment trouwens ook nog een promotie lopen waarbij je een bonus van 25% kunt krijgen bij het aankopen van punten. Deze promotie geldt nog tot 1 oktober en je dient minimaal 5.000 punten aan te kopen om in aanmerking te komen voor de bonus.

Als je de punten tijdens deze promotie wil kopen kun je deze stappen volgen:

  1. Ga naar deze pagina op de website van Hyatt,
  2. Kies het aantal punten dat je wilt kopen,
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in,
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de (actie)voorwaarden,
  5. De punten staan vaak binnen 24 uur in je account.

hyatt dubbele punten

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *