Krijg versneld Gold status bij Hilton Honors met de fast-track2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft afgelopen week een e-mail verzonden naar een aantal leden met het aanbod om met slechts 6 nachten Gold status te behalen. Tijdens corona verlengde het programma meerere malen de geldigheid van de elitestatus. Nu de pandemie weer achter de rug ligt is het weer een stukje moeilijker om status te behalen. Velen zijn wellicht hun elitestatus kwijt geraakt. Gelukkig komt Hilton Honors nu met een fast-track om met slechts 6 nachten de Gold status binnen te halen.

Waarom Hilton Honors Gold status

De Hilton Honors Gold status biedt ten opzichte van de Silver status een aantal interessante voordelen waarmee je verblijf een stuk comfortabeler wordt. Je maakt namelijk kans op upgrades en bovendien heb je gratis ontbijt. Bij Garden Inn heb je echter de keuze uit gratis ontbijt of bonuspunten. Ook spaar je 80% extra punten en kom je in aanmerking voor de zogeheten milestone rewards.

hilton, Vienna, ontbijt
Profiteer van gratis ontbijt met Hilton Honors Gold status. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Je kunt Hilton Honors Gold status trouwens ook behalen via de American Express Platinum Card. Meer hierover lees je in dit artikel.

Gold status fast-track

Hilton Honors had in het verleden verschillende fast-track promoties. Zo behaalde ik in 2016 met slechts een paar nachten de Diamond status binnen. De afgelopen jaren zagen we dit soort promoties, mede door de pandemie, minder vaak voorbijkomen. Nu heeft Hilton Honors naar een aantal leden een e-mail verstuurd met een nieuw fast-track aanbod om met slechts 6 overnachtingen de Gold status binnen te halen. Dit mogen zowel betaalde als awardnachten zijn.

DoubleTree by HIlton Dubai M Square Hotels & Residences26
Krijg versneld Hilton Honors Gold status met de fast-track challenge. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Je hebt van 31 augustus t/m 31 december 2023 de tijd om deze fast-track challenge te volbrengen. Uiteraard dien je je wel van te voren te registeren en dit kun je doen via deze link. Mocht je nog geen lid zijn van Hilton Honors, dan kun je via deze link een account aanmaken. Als je op dit moment al een reservering hebt staan, telt deze ook gewoon mee. Je dient je dan nog wel voor je verblijf te registeren. Als je de challenge succesvol hebt volbracht wordt je account geüpdatet. Je Gold status is dan geldig t/m 31 maart 2025.

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *