Verdien 2.020 miles als welkombonus bij Emirates Skywards1 min leestijd

Emirates Boeing 777-300ER (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je als nieuw Skywards lid een welkombonus van 2.020 kunt verdienen. Het komt tegenwoordig regelmatig voor dat frequent flyer programma’s en ook hotelprogramma’s met een welkombonus komen. Eerder deze week had ook Hilton Honors al een vergelijkbare promo.

Emirates Skywards welkombonus

Luchtvaartmaatschappij Emirates uit Dubai biedt een welkombonus aan van 2.020 miles aan alle nieuwe Skywards leden. Ben je nog geen lid bij Skywards, maakt dan hier een account aan. Er is geen activiteit nodig om deze punten binnen te halen. Ook meldt Emirates geen start- en einddatum, wees er dus snel bij. Om deel te nemen aan deze promotie dien je gebruik te maken van de promocode EXPO2020.

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE
Emirates biedt op dit moment een welkombonus aan voor alle nieuwe Skywards leden.

Emirates heeft deze promotie lopen vanwege de EXPO 2020. Eerder deze maand bood de maatschappij ook al een promotie aan waarbij je 5.000 miles krijgt door een stopover te maken in Dubai. Daarnaast bestaan de Verenigde Arabische Emirates (VAE) dit jaar 50 jaar. Emirates viert dit jubileum met veel trots. Op de toestellen staat zowel in het Arabisch als in het Engels ‘United Arab Emirates 50′.

Conclusie

Als nieuw lid bij Emirates Skywards kun je voor een onbepaalde tijd 2.020 miles binnenhalen. Dat is altijd mooi meegenomen, zeker als je veel met Emirates vliegt. Houd er echter wel rekening mee dat Skywards miles na 36 maanden vervallen nadat ze zijn uitgegeven.

Beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *