Emirates viert 50-jarig bestaan VAE met speciale livery1 min leestijd

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanwege het 50-jarig bestaan van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) heeft Emirates de livery van een aantal toestellen aangepast. Op zowel een Airbus A380 als een Boeing 777-300ER is te zien dat de VAE dit jaar 50 jaar bestaat. Eerder kondigde Emirates al een stopover promotie aan, mede ter promotie hiervan.

Emirates viert 50-jarig bestaan VAE

Emirates viert dit jubileum met veel trots. Op de toestellen staat zowel in het Arabisch als in het Engels ‘United Arab Emirates 50′. Al jaren is de maatschappij het visitekaartje voor het land en veel mensen kennen de VAE (en Dubai) daarom vanwege Emirates. Bovendien groeide Emirates de laatste decennnia erg snel en dat is weer te danken aan de economische groei van de VAE. Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, directeur van Emirates, vertelt dat Dubai in relatief korte tijd een van de belangrijkste luchthavens ter wereld is geworden. Hij stelt:

“We zijn trots op wat we de afgelopen 50 jaar hebben bereikt en willen de komende 50 jaar nog meer doorgroeien”

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE
Emirates viert met trots het 50-jarig bestaan van de VAE (bron: Emirates)

Eerder deze week was het eerste toestel met deze livery al te zien op de route van Dubai naar Frankfurt. Deze Airbus A380 heeft registratienummer A6-EVG. De komende weken zullen meer toestellen van Emirates in deze livery worden gespoten. Deze vliegtuigen zullen de komende maanden te zien zijn op routes naar o.a. Londen, Los Angeles, München, New York, Parijs, Washington D.C en Zürich. Amsterdam zit daar dus (nog) niet tussen.

Bron- en beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *