Verdien 1.000 SkyMiles per verblijf bij Hilton1 min leestijd

Review: Delta Air Lines Premium Select | Amsterdam Schiphol - New York JFK | Airbus A330-900neo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft op dit moment een promotie lopen in samenwerking met Delta SkyMiles waarbij je 1.000 bonusmiles per verblijf kunt verdienen. Gisteren schreven we ook al over de Guest Gratitude promotie van Hilton waarbij je eenmalig dubbele bonuspunten kunt verdienen. Die promotie was echter wel gericht aan een beperkt aantal leden.

1.000 Delta SkyMiles bij Hilton

De 1.000 bonusmiles per verblijf is bovenop de standaard miles die je sowieso al krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je ervoor hebt gekozen om miles te verdienen op de vlucht in plaats van punten op je verblijf.

Voor deze promotie is het wel nodig om je te registreren en dit kun je eenvoudig doen via deze link. Je dient je wel voor 6 mei 2024 geregistreerd te hebben. Je hebt dan t/m 7 juli a.s. de tijd om je verblijf te voltooien. Er geldt helaas een maximum van 3.000 bonusmiles dat je kunt verdienen tijdens deze promotie. Je kunt de bonuspunten dus voor maximaal drie verblijven binnenhalen.

Delta, Hilton, SkyMiles
Verdien 1.000 Delta SkyMiles op je verblijf bij Hilton. (Foto: InsideFlyer – Marco)

De 3.000 extra SkyMiles is natuurlijk niet erg veel maar is wel mooi meegenomen. Zeker als je toch al van plan was om deze verblijven te boeken is alleen nog noodzakelijk om je te registreren. Verder is het belangrijk dat je verblijf in Amerikaanse dollars betaalt moet worden. Dat is best gek want in de voorwaarden is nergens te lezen dat deze promotie alleen in de VS geldt.

Uiteraard dien je via de Hilton boekingskanalen zoals de website of app te boeken. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Hilton.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Goffe de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *