Verdien dubbele bonuspunten met de Hilton Guest Gratitude promotie1 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je dubbele bonuspunten op een verblijf kunt verdienen. In december kondigde het programma ook een promotie aan waarbij je 2.500 bonuspunten per verblijf kon verdienen.

Dubbele punten bij Hilton Honors

Om de loyaliteit van veel leden te belonen komt Hilton met de Guest Gratitude promotie. Om deel te kunnen nemen aan deze promotie moet je wel een uitnodiging per e-mail hebben gekregen van Hilton Honors. Vervolgens dien je je via deze link te registreren. Het is belangrijk dat je je net voor een duur verblijf registreert. Je kunt namelijk maar één keer de dubbele bonuspunten verdienen. Je dient het verblijf binnen vier maanden na registratie voltooid te hebben. Heb je bijvoorbeeld de e-mail op 5 april gekregen en je registreert je op 7 april, dan heb je t/m 7 augustus om je verblijf te voltooien.

Hilton Honors, Dubbele Bonuspunten
Verdien tijdelijk dubbele bonuspunten op je verblijf bij Hilton Honors. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

De promotie geldt t/m 31 december 2024. Heb je geen e-mail gekregen en heb je gekeken dat je niet in aanmerking komt voor deze promotie? Je kunt dan ook niet deelnemen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Hilton Honors.

Conclusie

Op dit moment is het mogelijk om op een verblijf dubbele bonuspunten te verdienen. Om deel te nemen aan deze promotie dien je wel een e-mail van Hilton Honors te hebben ontvangen. Het kan zijn dat Hilton een aantal leden die een duur verblijf hebben geboekt deze e-mail heeft gestuurd met als doel om nogmaals te verblijven.

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *