Hilton Honors Points Plus promotie – 2.500 punten per verblijf2 min leestijd

Vooraanzicht van het Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel (Bron: Hilton)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 januari 2024 kun je bij Hilton Honors gebruik maken van de Points Plus promotie. Met deze promotie spaar je per verblijf tot 2.500 bonuspunten. Om de bonuspunten te verdienen kun je bijvoorbeeld verblijven bij het DoubleTree by Hilton Dubai M Square Hotels & Residences.

Hilton Honors Points Plus – 2.500 punten

Tussen 1 januari en 1 mei 2024 kun je gebruik maken van de Points Plus promotie. Voor elk verblijf ontvang je standaard 2.000 bonuspunten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een digitale kamersleutel aan te vragen. Maak je daar gebruik van, dan ontvang je nog een 500 bonuspunten extra. Op die manier kun je dus 2.500 bonuspunten per verblijf sparen.

Om gebruik te maken van de promotie is het noodzakelijk om je te registreren. Dat kun je doen op de speciale registratiepagina van het loyaliteitsprogramma. Er is geen maximaal aantal punten dat je kunt verdienen met de promotie. De extra punten worden tot acht weken na het uitchecken bijgeschreven in je account. Boek je een verblijf met punten, dan komt dit verblijf niet in aanmerking voor de bonuspunten.

Naast deze bonuspunten met de Points Plus promotie, spaar je ook de standaard Hilton Honors punten voor je verblijf. Heb je geen elite status, dan spaar je 10 miles per dollar. Met een Gold status krijg je een bonus van 80% en met een Diamond status een bonus van 100%.

Hilton Honors, Multiply Your Points, Promotie

Huidige promotie tot 31 december 2023 – 3x punten

Op dit moment kun je gebruik maken van de Hilton Honors Multiple Your Points promotie waarbij je tot driedubbele punten ontvangt. Deze promotie loopt tot het einde van dit jaar.

In een geselecteerd aantal steden zoals Istanbul, Beijing en Bangkok kun je tot driedubbele punten verdienen per verblijf. De volledige lijst met steden en hotels kun je hier vinden. Staat je hotel niet op deze lijst, dan ontvang je dubbele punten voor je verblijf.

Voor deze promotie is het ook noodzakelijk om je te registreren. Dat kun je doen via deze link. Meer details over de Hilton Honors Multiple Your Points promotie kun je hier lezen op InsideFlyer.

Het nieuwe Embassy Suites by Hilton Aruba Resort opent in de zomer van 2022 (Bron: Hilton)
Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *