Verdien 1.000 bonuspunten op een verblijf bij Accor ALL1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 1.000 bonuspunten kunt verdienen. Deze promotie geldt echter alleen voor Classic leden. Een paar weken geleden had de Franse hotelketen ook al een promotie lopen waarbij je 30% bonuspunten krijgt bij het omzetten van miles naar hotelpunten.

1.000 bonuspunten bij Accor ALL

Deze promotie geldt alleen voor Accor ALL leden die in de afgelopen 12 maanden geen verblijf hebben geboekt. Het is dus een promotie die bedoeld is om niet actieve leden weer te laten boeken. Alleen leden die een e-mail hebben ontvangen van Accor komen in aanmerking om deze bonuspunten te verdienen. Daarnaast dien je je ook te registreren voor deze promotie en dit kun je doen via deze link. Alleen boekingen die gemaakt zijn na registratie komen in aanmerking om de bonuspunten te verdienen. Uiteraard dien je te boeken via de Accor ALL boekingskanalen zoals de website of app.

Accor All
Krijg 1.000 bonuspunten op een verblijf bij Accor ALL. (Foto: InsideFlyer – Marco)

In de voorwaarden staat er verder geen specifieke datum wanneer je verblijf moet plaatsvinden. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Accor.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *