Ontvang deze zomer een verrassing bij Kimpton Hotels1 min leestijd

Kimpton-Aysla-Mallorca--Guestroom-Carousel-Image-1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met het Kimpton Social Password krijg je tijdens het inchecken een leuke verrassing. De hotels van Kimpton zijn onderdeel van de IHG groep, waardoor je hier ook gebruik kunt maken van het IHG One Rewards loyaliteitsprogramma. De hotels vind je op vele plekken over de wereld, waaronder in Nederland. In Amsterdam kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam.

Kimpton Hotel Social Password

Het Kimpton Social Password is een wachtwoord dat je kunt gebruiken als je bij een aangesloten hotel overnacht. Het wachtwoord kun je vaak vinden via de social media kanalen van de hotelketen. Als je het wachtwoord noemt tijdens het inchecken dan ontvang je iets tijdens het inchecken.

Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels) Kimpton social password
Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)

Wat je precies ontvangt hangt af van het hotel. Je kunt bijvoorbeeld een gratis upgrade, een voucher voor een drankje, een gratis parkeerplek of gratis ontbijt ontvangen. Sommige hotels werken ook met een rad waar diverse prijzen op staan. Er is helaas geen overzicht wat de aangesloten hotels exact aanbieden.

Het nieuwe wachtwoord voor aankomende zomer is no shade. Dit woord kun je gebruiken voor verblijven tot en met 3 september 2023. Vaak komt er daarna weer een nieuw wachtwoord maar dat is geen garantie. Je kunt het beste de social media kanalen in de gaten houden voor het laatste Social Password.

Verblijf je deze zomer bij een IHG hotel, dan kun je tot 10.000 bonuspunten per vier overnachtingen ontvangen. Je kunt ook kiezen voor 2.000 bonuspunten per twee overnachtingen. Verblijf je dus meer nachten in de promotieperiode dan kun je het beste kiezen voor de 10.000 bonuspunten optie. De promotie loopt tot en met 31 augustus 2023.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *