United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark3 min leestijd

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen maandag, 4 juni, opende United een ‘nieuwe ster’ binnen de airport lounges. Business Class reizigers die vliegen met United in de United Polaris, het premium product van United, kunnen genieten van deze lounge. Het blijft niet bij deze ene lounge, speciaal voor de Business Class reiziger. Binnenkort zullen er namelijk nog meer volgen. Maar nu eerst dus ook in New York Newark. Hier naartoe vlieg je met United vanaf Schiphol. Ook kun je met United naar een van de andere hubs in de VS vliegen zoals Houston of Washington.

United Polaris

Vlieg je binnenkort in de Business Class, het premium product van United, dan kun je gaan genieten en uitrusten in de United Polaris Lounge op Newark Liberty International Airport, nabij New York. Het beschikt over vele faciliteiten die het begin van je reis of het vervolg ervan, net wat comfortabeler maken. De lounge is te vinden in Terminal C tussen gate C102 en C120.

United wil uitstralen dat het uniek is. De lounge heeft een metropolitaanse uitstraling; het moet lijken of de energie uit de metropool New York je hier omarmt. Bij binnenkomst zal men worden verwelkomd door een verlichtingsarmatuur. Deze is ontworpen door het gerenommeerde designbedrijf Richard Clarkson Studio uit Brooklyn. Het kunstwerk van licht is gebaseerd op de twaalf sterrenbeelden.

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark
Sterrenhemel bij binnenkomst in United Polaris Lounge

Het pareltje van de nieuwe lounge is de bar. Het is niet alleen groot, maar ook het aanbod aan cocktails is hier ruim. Men serveert hier onder andere de United Polaris Old Fashioned cocktail. In de lounge is het verder mogelijk te dineren. Men kan kiezen uit verschillende gerechten van het a la carte menu. Wat dacht je bijvoorbeeld van lam op Marrokaanse wijze of een United Polaris Burger? Kun jij ook al niet meer wachten om eens een kijkje te nemen in deze nieuwe lounge?

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark

Faciliteiten

Een enorme bar, een uitgebreide menukaart, wat wil je nog meer. Hieronder staan enkele kenmerken van de nieuwe United Polaris Lounge:

  • De lounge is ruim 2.500mgroot,
  • 15 verschillende soorten stoelen, verdeeld over een totaal van 455 stoelen,
  • Verdeeld over de lounge zijn er 570 stopcontacten en 450 USB-poorten,
  • 4 ruimtes om rustig te kunnen bellen,
  • 10 ruimtes om te kunnen slapen. Voorzien van Saks Fifth Avenue beddengoed,
  • 10 ruimtes om te douchen. Voorzien van Soho House & Co’s Cowshed Spa producten,
  • Privé ruimte om te dineren. Er is een mogelijkheid hier met 48 gasten te dineren.
  • Een buffet waar je zelf je bagels, wraps en sandwiches kunt beleggen.
  • Een ruime keuze aan cocktails.

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark
Doucheruimtes

United opent nieuwe Polaris Lounge @ Newark

Toekomst

United heeft gemerkt dat veel van hun reizigers starten in Newark. Daarom is de lounge toegevoegd aan het lijstje met United Lounges. Het netwerk vanuit Newark is enorm en binnenkort zal dit verder worden uitgebreid. Bestemmingen als Porto en Reykjavik worden toegevoegd. In april van dit jaar werd in San Francisco de tweede United Polaris Lounge geopend. Nu dus de derde in Newark en binnenkort volgen er nog enkele. Deze zullen worden geopend in Houston en Los Angeles. Maar het blijft niet bij de ontwikkeling en opening van nieuwe lounges voor Business Class reizigers en nieuwe bestemmingen. United wil de United Polaris ervaring blijven verbeteren. Vanaf 1 juli tot en met 2020 wil het om de 10 dagen telkens een toestel helemaal voorzien hebben van de nieuwe United Polaris Business Class stoelen. Een hoop nieuwe ontwikkelingen bij United de komende tijd.

Beeldmateriaal: United Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *