Triple Avios bij British Airways!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways‘ Executive Club begint het jaar met een genereuze promotie! Leden kunnen zich aanmelden voor het verdienen van 3x Avios! Dit geldt alleen voor vluchten met British Airways en transatlantische vluchten uitgevoerd door joint venture partners American Airlines, Iberia en Finnair met een BA vluchtnummer. Registratie is noodzakelijk en de actieperiode loopt tot en met 31 maart. Vluchten moeten zowel geboekt als gevlogen worden in de actieperiode. De triple Avios gelden voor de base points, en zijn beperkt tot de eerste 8 vluchten die een lid vliegt.

triple Avios

De complete voorwaarden zijn hier (klik) te raadplegen. Met de Avios calculator kun je zien hoeveel punten je kunt verdienen. Meer weten over British Airways’ Executive Club? Lees dan zeker onze gids! Vergeet ook niet dat je met een Household Account nóg sneller Avios kan sparen als je met je gezin vliegt.

Driedubbele Avios sparen is zeker een mooie promotie. Het is wel jammer dat vluchten die al geboekt zijn niet meetellen. Erg loyale British Airways klanten zullen de limiet van 8 vluchten ook spijtig vinden. Ben je van plan in de actieperiode te gaan boeken en vliegen, meld je dan zeker aan voor deze actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *