Sparen met de familie bij airBerlin Topbonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In een eerder artikel kon je lezen dat er verschillende maatschappijen zijn die een zogenaamd familie account aanbieden. Hierbij kunnen gezinsleden hun award miles ‘poolen’ in een gezamenlijke pot. Zo kom je sneller aan genoeg punten voor een reward! airBerlin komt dit jaar met een soort gelijk programma, waarmee het mogelijk is miles met je familie te sparen.

Het proces bij airBerlin is wel omslachtig. Allereerst moet je je registreren voor de promotie. Dat kan hier (klik) tot en met 28 februari. Is je familielid nog geen Topbonus member, dan kan je dat hier regelen. Registreer ook je familie voor de promotie. Vluchten die in aanmerking komen voor deze promotie moeten tot en met 28 januari geboekt worden, voor reizen van 1 april tot 15 oktober. Pas op 16 oktober kun je de miles van de vluchten uit de actieperiode overhevelen tussen de accounts. Hierbij geldt een limiet van 50000 miles die getransfereerd kunnen worden. Als ontvanger geldt een limiet van 7 personen en 350000 miles.

topbonusfamilie

De promotiedetails, uitleg en voorwaarden kun je hier (klik) nog een keer lezen. Deze opzet is zeker niet de meest aantrekkelijkste of makkelijkste voor de passagiers, maar mochten de data uitkomen dan loont het om van deze mogelijkheid tot gezamenlijk sparen gebruik te maken. Zeker als je met meerdere mensen intercontinentaal met airBerlin vliegt. De maatschappij heeft af en toe goedkope award vluchten binnen Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *