Transavia voegt nieuwe maaltijden toe aan Thuisbezorgd assortiment2 min leestijd

Thuisbezorgd transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft al een tijdje een samenwerking met Thuisbezorgd waardoor je makkelijk voor vertrek een verse maaltijd kunt bestellen. Je kunt tot twee uur voor vertrek van je vlucht een maaltijd bestellen. De bestelde maaltijd zal vervolgens aan boord geserveerd worden.

Nieuwe maaltijden bij Transavia

Je hebt de keuze uit diverse warme gerechten, maaltijdsalades, sushi, donuts of ontbijt. Afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe maaltijden aan het assortiment toegevoegd. Zo is er een nieuwe Oriental noodle salade verkrijgbaar voor €13,50. De ceasarsalade is vervangen door de Mighty caesar salade.

Ook nieuw in het assortiment is een croque monsieur. Deze kun je bestellen voor €9,-. Heb je liever een kip schnitzel met krokante rosti aardappelfriet, dan kun je die maaltijd ook bestellen voor €13,50. Sinds een paar maanden kun je ook Dunkin’ Donuts bestellen. De Rigatoni bolognese is niet meer verkrijgbaar.

De service is beschikbaar voor alle Transavia vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Voor alle vluchten is het volledige menu beschikbaar, met uitzondering van vluchten korter dan twee uur. Het gaat dan momenteel om Nice, Innsbruck, Salzburg en Parijs-Orly. Op die bestemmingen zijn alleen de koude maaltijden beschikbaar. Ook is het niet mogelijk om iets te bestellen voor vluchten met een vertrek tussen 00.00 en 6.00 uur. Het volledige aanbod van maaltijden kun je hier vinden.

Ander assortiment aan boord

Naast de maaltijden die je in samenwerking met Thuisbezorgd kunt bestellen, is er ook de mogelijkheid om aan boord wat te kopen. De luchtvaartmaatschappij biedt diverse warme snacks, sandwiches, frisdrank en sapjes aan. Tijdens de vlucht is het ook mogelijk om een alcoholische drank te nuttigen, mits deze aan boord gekocht is.

Het menu aan boord wordt een aantal keer per jaar aangepast. Het meest recente menu kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij. Wil je iets kopen aan boord? Dan kun je dat alleen met een betaalpas of creditcard betalen. Het is niet meer mogelijk om contant te betalen.

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Afbeeldingen ©Thuisbezorgd/Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *