Transavia Summer Sale: Tickets vanaf € 25

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het weer is er nog niet echt naar, maar Transavia heeft momenteel Summer Sale. Een ticket is beschikbaar vanaf € 25 per enkele reis. De airline vliegt deze zomer weer vanuit Schiphol, Rotterdam/The Hage Airport en Eindhoven Airport naar tal van Europese bestemmingen.

Transavia Summer Sale

Recentelijk schreven we al dat Transavia zich opmaakt voor een drukke zomer. Het moge duidelijk zijn men snel weer wil gaan vliegen. Eerder speelde de low cost carrier ook al een rol in de testreis naar Rhodos. Recentelijk kwam er ook nog een nieuwe bestemming bij in Oostenrijk. De Summer Sale is de volgende stap om reizigers weer in beweging te krijgen.

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)
Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Met de Transavia Summer Sale boek je dus vanaf € 25 per enkele reis een ticket naar diverse Europese bestemmingen. Op dit moment biedt de Nederlandse low cost carrier zo’n 22 bestemmingen aan. Maar dit aanbod kan natuurlijk veranderen op basis eventueel wijzigende inreisbeperkingen. De trend is echter positief, steeds meer landen gaan stapje voor stapje ‘open’.

Op dit moment zijn er vier bestemmingen beschikbaar vanaf € 25. Dat zijn Kopenhagen, Praag, Bologna en Krakau. Mallorca, Barcelona, Napels, Alicante, Faro, Salzburg, Valencia en Split zijn te boeken met vanafprijzen onder de € 40. De andere bestemmingen hebben vanafprijzen tot € 69. Uiteraard kan de prijs flink oplopen afhankelijk van de reisdata en de vraag naar een specifieke bestemming. Het grootste aanbod lijkt beschikbaar vanaf Schiphol, namelijk 18 bestemmingen. Vanuit Eindhoven vlieg je deze zomer naar 17 bestemmingen. Rotterdam/The Hague Airport biedt er 12. De aanbieding is te boeken op de website van Transavia zelf.

Voor net geen € 50 vlieg je in de zomer naar Bologna (Bron: Transavia)
Voor net geen € 50 vlieg je in de zomer naar het Italiaanse Bologna (Bron: Transavia)

Flex ticket

Ben je nog niet helemaal zeker van je reis? Of vertrouw je het nog niet helemaal omdat de maatregelen op het moment van reizen nog niet te overzien zijn? Transavia maakt wijzigen van tickets mogelijk vanaf € 9 per persoon per enkele reis. Je kunt met Transavia Flex tot 48 uur van tevoren wijzigen en maximaal een jaar uitstellen. Je betaalt geen wijzigingskosten. Normaliter kunnen deze oplopen tot € 35 per persoon per enkele reis. Let op de Transavia Flex wel als voorwaarde heeft dat de bestemming en het reisgezelschap hetzelfde blijven. En er kan sprake zijn van een tariefverschil. Naast Flex en Basic (het normale pakket) is er ook nog het Plus en Max tarief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *