Transavia start ook weer op naar Alicante en Porto

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia zal vanaf 10 juni weer vliegen naar Alicante in Spanje en Porto in Portugal. Vanaf 4 juni zal de luchtvaartmaatschappij ook vliegen naar Malaga, Athene, Lissabon en Faro. De vluchten naar Thessaloniki en Heraklion worden toch weer tijdelijk geschrapt.

Transavia breidt vluchtschema uit met Porto en Alicante

De vluchten naar Porto en Alicante worden vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) uitgevoerd. Over wanneer er weer vluchten mogelijk zijn vanuit Rotterdam/The Hague Airport (RTM) en Eindhoven Airport (EIN) is nog geen duidelijkheid. De luchtvaartmaatschappij streeft er naar om passagiers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de zomerperiode. De vluchtuitvoering zal namelijk sterk afhangen van alle (in)reisbeperkingen.

Het vliegschema is onderhevig aan wijzigingen. Dit komt omdat dit gebaseerd is op de meest recente ontwikkelingen. Zo blijkt dat de luchtvaartmaatschappij toch niet naar Thessaloniki en Heraklion kan vliegen. De eerder geplande vluchten tussen 4 en 17 juni zijn geannuleerd. Dit komt omdat het op dit moment alleen mogelijk is om op Athene te vliegen. Zodra er versoepelingen zijn van de maatregelen kijkt de luchtvaartmaatschappij of deze vluchten weer doorgang kunnen vinden.

De vluchten naar overige bestemmingen zijn ook geannuleerd tot en met 17 juni. Alle passagiers zullen een bericht ontvangen of de vlucht wel of niet doorgaat. De luchtvaartmaatschappij vliegt dus wel naar:

  • Malaga, Athene, Lissabon en Faro vanaf 4 juni
  • Alicante en Porto vanaf 10 juni

Uiteraard neemt de luchtvaartmaatschappij ook extra maatregelen. Zo krijgen de vliegtuigen een extra schoonmaakbeurt. Ook zal de bemanning minder contact hebben met de passagiers. Het dragen van gezichtsbescherming is vanaf 4 juni ook verplicht, net zoals dat nu ook verplicht is bij KLM. De mondkapjes moeten in ieder geval de mond en neus beschermen. Een volledig overzicht van alle extra maatregelen vind je hier.

nieuwe routes Transavia

Afbeeldingen ©Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *