Transavia geeft reistips met nieuwe app2 min leestijd

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De ene reiziger maakt een uitgebreide planning zodat alle highlights aan bod komen tijdens de reis. Terwijl de andere reiziger gewoon het vliegtuig pakt en wel ziet waar hij of zij uitkomt. Omdat de beschikbare tijd vaak beperkt is komt Transavia in samenwerking met GoHere met nieuwe app genaamd ‘Transavia Reistips’. Deze app, de naam zegt het al, moet de reiziger van reistips voorzien. De tips komen niet alleen van de low cost airline zelf, maar kunnen ook gegeven worden door vrienden en bekenden.

Transavia Ventures

Begin 2019 startte Transavia met een nieuwe onderneming genaamd Transavia Ventures. Deze nieuwe tak werd opgericht om innovatie te stimuleren en ondernemers de kans te geven zich te ontwikkelen. Eerder investeerde de Nederlandse airline bijvoorbeeld in het bedrijf Dimple Aerospace. Deze start-up onderzoekt een techniek waarmee vliegtuigen hun weerstand in de lucht kunnen verkleinen. Met de techniek van Dimple wordt de lucht beter om de romp heen geleid. Dit kan tot 4% minder weerstand opleveren. Dit zorgt dan weer voor bijvoorbeeld brandstofbesparing. Het ging om een investering van € 175.000.

Boeing 737 van Transavia aan de gate
Boeing 737 van Transavia aan de gate (Bron: Transavia)

GoHere

Transavia maakte deze week een samenwerking met GoHere bekend. GoHere ontwikkelt een app waarmee je zelf reistips aan anderen kunt geven. Ook kun je reistips van vrienden en bekenden bekijken. Het bedrijf kwam met het idee omdat tips van bekenden vaak betrouwbaarder zijn. GoHere rekent reisorganisaties zelf ook tot ‘bekenden’. Medewerkers van Transavia geven namelijk ook reistips. Transavia investeert € 250.000 in GoHere en komt meteen met een eigen variant ‘Transavia Tips’. Deze app is gratis beschikbaar voor Apple en Android.

Je kunt in de app inloggen met je Transavia account of met een social media account. Het is ook mogelijk om de app te gebruiken zonder in te loggen. De app werkt echter het beste als je ingelogd bent. Alleen dan kun je ook je eigen tips posten.

De nieuwe Transavia Reistips app is nu beschikbaar (Bron: Apple / Transavia)
De nieuwe Transavia Reistips app is nu beschikbaar (Bron: Apple / Transavia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *