Tot €100 korting op Emirates vluchten!2 min leestijd

Emirates Economy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week berichtten we over een aanbieding voor Privium leden waarbij je 10% korting krijgt op tarieven in First en Business Class bij Emirates. Ben je geen Privium lid (ondanks de huidige actie) of wil je Economy vliegen, dan kan je nu nog steeds besparen! Heb je een ABN creditcard van ICS, dan krijg je tot wel €100 per persoon korting op Emirates vluchten! (UPDATE: dit lijkt ook voor andere creditcards van ICS te gelden, zoals de Bijenkorf Card)

Emirates Economy
Emirates Economy

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van deze actie ga je naar de speciale partnerpagina van ICS (klik). Vervolgens voer je wachtwoord ‘EKNLICS16‘ in. Je kunt nu zoals gebruik zoeken naar een vlucht. Op vluchten vertrekkend vanuit Amsterdam krijg je vervolgens €25 korting per persoon in Economy Class en €100 in Business Class! Deze korting wordt automatisch verwerkt als je via bovenstaande pagina boekt of als je promotiecode NLICS16 invoert. Je moet hiervoor wel met je ABN Amro creditcard betalen.

De aanbieding is geldig voor vluchten geboekt tussen 1 september en 30 november. Reizen kan tot en met 28 februari. De volledige voorwaarden vind je hier (klik).

Hoewel de korting volgens de voorwaarden op Saver en Flex tarieven geldig is, merkte ik tijdens een proefboeking op dat het per vlucht verschilt of dat de fare in aanmerking komt voor de korting (dit zie je aan een geel vinkje naast de prijs). Vaak is dit beperkt tot Flex Plus. Bovendien moeten zowel de heen- als terugweg een geel vinkje hebben om de korting toe te passen. Op Business Class gold de korting tijdens mijn testboeking wel altijd. Al met al lijkt het er op dat korting op ‘goedkope’ Economy vluchten in Saver of Flex kunstmatig wordt beperkt. Als je toch een boeking met €25 korting op Saver vindt, dan hoor ik het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *