Tot 5.000 Accor Le Club punten in Nederland

tot 5000 bonus accor le club punten in nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor Le Club heeft een mooie promotie voor zij die dicht bij huis op reis willen.  Verblijf tot eind november 5 keer in een Nederlands hotel van Accor en je krijgt in totaal 5000 bonuspunten.

Hoe werkt het?

Je dient je eerst aan te melden op de speciale actie pagina bij Accor Le Club.

Eens je geregistreerd bent boek je tussen 1 augustus en 11 september 5 keer een verblijf van minstens 1 nacht bij Accor. De trips zelf kan je plannen tot 30 november 2016, maar je moet ze dus voor 11 september geboekt hebben.

Daarna ontvang je na elk verblijf bonuspunten.  Voor het eerste verblijf krijg je 500 punten. Bij elke volgende trip krijg je 250 punten extra, zodat je na jouw vijfde reisje 1.500 punten extra krijgt. Alles samen rijf je zo 5.000 punten binnen.

Vergeet niet, alle bonuspunten die je tot 31 december 2016 bij Accor Le Club verdient, tellen nog mee om een hogere status te bereiken binnen het programma.

5000 accor le club punten in Nederland

Voorwaarden

De actie is “pretty straight forward”, maar uit de voorwaarden zijn toch de volgende zaken te onthouden:

  • Deze promotie is niet van toepassing op partnerhotels van Le Club AccorHotels. (voorlopig neemt ook het Swissôtel Amsterdam – geen partnerhotel nochtans – nog niet deel aan Le Club)
  • Het verblijf moet minimaal nacht betreffen.
  • Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op Verdien tot 5.000 punten in Nederland-aanbieding. (dus 2 aansluitende boekingen in hetzelfde hotel geven maar 1x recht op de bonus)
  • Voor de toepassing van deze aanbieding is een verblijf één reservering gemaakt door het lid van Le Club AccorHotels voor één of meerdere kamers in een deelnemend hotel. Om misverstanden te voorkomen wordt een reservering voor meer dan één kamer beschouwd als slechts één verblijf. (met de hele familie op reis? Je hebt maar 1x recht op de bonus)
  •  Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, moet de reservering gemaakt zijn op de website AccorHotels.com, de websites en apps van deelnemende merken en via de callcenters van AccorHotels. Alle andere reserveringskanalen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
  • Over een overnachting die geheel of gedeeltelijk is betaald met Le Club AccorHotels punten of een of meerdere hotelvouchers, spaart u geen punten en dit verblijf telt niet mee voor het bepalen van uw status niveau.

Lekker dichtbij

Deze actie is een ideale manier om zonder veel moeite jouw punten account aan te spekken.  Er even op uit in eigen land of, voor de Belgische lezers, vlak over de grens. Het maakt bovendien niet uit in welk hotel van de Accor groep je verblijft, dus je kan van Groningen tot Breda op zoek gaan naar de beste deals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *