Tot 40% korting bij Adagio Aparthotel2 min leestijd

Tot 40% korting bij Adagio Aparthotel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu je binnen Europa weer gemakkelijker kunt reizen, is een prettig en veilig verblijf erg fijn. Natuurlijk is het ten alle tijden van belang dat je voor je reizen, ook buiten Europa, goed vooraf checkt wat de geldende richtlijnen zijn van het betreffende land. Dit met betrekking tot de Covid-19 uitbraak. Omdat reizen binnen Europa steeds beter kan, komt Adagio Aparthotel met een aantrekkelijke korting op je verblijf. Je boekt namelijk een verblijf en ontvangt tot 40% korting.

Adagio Aparthotel

Zoals de naam van Adagio Aparthotel eigenlijk al zegt is het een ‘appartement’ & ‘hotel’ in 1. Adagio is een onderdeel van de Accor hotelgroep. Wereldwijd zijn er meer dan 110 van deze Aparthotels bij Accor. Er is dus keuze genoeg. Bij Adagio boek je een appartement dat van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij aan een volledig ingerichte keuken en een comfortabele kamer. Bij verschillende Adagio Aparthotels is ook een klein winkeltje aanwezig, waardoor je voor een boodschap de ‘deur’ niet meer uit hoeft. Met elk verblijf spaar je ook voor een hogere status bij het loyaliteitsprogramma van AccorHotels, namelijk ALL Accor.

Tot 40% korting bij Adagio Aparthotel
Aparthotel Adagio München City

Tot 40% korting

Bij deze ‘Flash Sale’ van Adagio kan je korting oplopen tot 40% korting. Dit is afhankelijk van de lengte van je verblijf. Verblijf je tussen de 1 en 3 nachten, dan ontvang je 40% korting. Verblijf je langer, van 4 t/m 9 nachten, dan ontvang je 35% korting op je verblijf.

Op deze website kun je checken welk Adagio Aparthotel deelneemt met de 40% kortingsactie. Boeken doe je hier

Voorwaarden

Uiteraard zijn er enkele voorwaarden gekoppeld aan deze aanbieding. Zo zijn geboekte kamers niet meer te annuleren. Voor deelnemende hotels zie bovenstaande link. Boeken kan via deze link. Boeken doe je tussen 15 juli 2020 en 30 juli 2020. Verblijven doe je tussen 18 juli 2020 en 1 november 2020.

Voorbeelden

Wat dacht je van een leuk verblijf is het (bijna) altijd zonnige Marseille? Bijvoorbeeld in september. Met deze korting betaal je voor 2 nachten Adagio Aparthotel Marseille Vieux Port €108,-, exclusief taxen en ontbijt. Het Aparthotel Rome Vatican kost je in dezelfde periode bijvoorbeeld €88,-, exclusief taxen en ontbijt.

Tot 40% korting bij Adagio Aparthotel

Bron & Beeldmateriaal: Adagio Aparthotel / Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *