Tot 100% bonus bij aankoop IHG Rewards Club Points2 min leestijd

IHG 100pc bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij IHG Rewards Club, het spaarprogramma van de IHG hotelketen, krijg je momenteel een verrassingsbonus als je Rewards Club Points koopt. Die bonus loopt op tot 100%! Het is een persoonlijk aanbod, dus je moet zelf even inloggen om te zien of en hoeveel bonus jou wordt aangeboden.

De aanbieding is geldig tot 12 juli 2017 en je kunt je aanbod bekijken via deze link.

IHG Rewards Club Points kopen

In mijn geval heb ik inderdaad de bonus van 100% te pakken. De maximale hoeveelheid punten die je kunt kopen, is 60.000. Met bonus erbij is dat dan 120.000 punten voor een bedrag van $690. Dat is $0.00575 per punt. Houd er rekening mee dat je standaard al punten kunt kopen (via een trucje) voor $0.007 per punt. Daarover zo meer.

IHG bonus punten kopen

De minimale hoeveelheid waarbij de bonus geldt, is vanaf 5000 punten. De prijs per punt is dan iets hoger, namelijk $0.00675

IHG bonus punten kopen ondergrens

Goedkoop punten kopen

Als je, buiten deze promo om, punten wilt kopen, is er een trucje waarbij je altijd al goedkoper punten kunt kopen. Je moet daarvoor al wel over minimaal 5000 Rewards Club Points beschikken in je account.
Door nu een hotelkamer te boeken als award die bijvoorbeeld 15.000 punten kost, kun je kiezen om deze af te rekenen met Points&Cash. Je rekent dan 5000 punten af en betaalt $70 bij voor de resterende 10.000 punten.
Als je nu deze boeking vervolgens weer annuleert, ontvang je het volledige puntenaantal terug, dus 15.000 punten! Je hebt dus nu in wezen 10.000 punten gekocht voor $70. Een uitgebreidere uitleg hierover kun je in dit artikel lezen!

Interessant?

Zelf zou ik niet zo snel speculatief punten kopen. Maar dat is uiteraard voor een ieder weer anders: het heeft alles te maken met je plan hoe je de punten wilt gaan inzetten. Hotelovernachtingen zijn te boeken tussen de 5.000 punten (PointBreaks) en de 60.000 punten (meestal Intercontinental Hotels op premium locaties)

Daarbij is het goed om te weten dat je vaak veel slimmer Reward Club Points kunt sparen door mee te doen met de IHG Accelerate Promo. Hierbij kun je vaak op eenvoudige wijze veel punten bij elkaar harken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *