Topchefs werken langer samen met KLM1 min leestijd

KLM World Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft de samenwerking verlengd met drie topchefs die de maaltijden samenstellen voor de verschillende routes. Chefs Farah Quinn, Masanori Tomikawa en Onno Kokmeijer kwamen samen in het Okura Hotel te Amsterdam om hun bijdrage nogmaals te bekrachtigen. KLM werkt regelmatig samen met chefs uit binnen- en buitenland.

Ook voor Economy Class

Topchef en TV-persoonlijkheid Quinn uit Indonesië stelt de maaltijden samen op de route Jakarta – Kuala Lumpur en Singapore Denpasar. Dit omvat zowel de World Business Class als Economy Class.

Europe Business Class

De Nederlandse topkok Onne Kokmeijer van restaurant Ciel Blue was de eerste chef die voor de Europese business class de gerechten voor lunch en diner samenstelde. Volgens KLM vielen deze gerechten goed in de smaak. Vanaf eind deze maand stelt Kokmeijer, samen met chef de cuisine Arjan Speelman, ook een wekelijks wisselend voorgerecht samen voor de EBC.

Japan

Op routes naar Japan werkt KLM al sinds 2010 samen met de chef van Michelinsterrenrestaurants Yamazato en Sazanka van het Okura hotel. Ook hier kunnen passagiers uit beide klassen rekenen op een lokaal geïnspireerd gerecht. Niet alleen op vluchten van Amsterdam naar Japan heeft chef Tomikawa een bijdrage geleverd; ook voor vluchten van Japan naar Nederland ontwerpt hij de gerechten. Hiervoor reist hij meermaals per jaar af naar Japan om te zorgen dat de bereiding in lijn is met die van KLM’s eigen catering service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *