Hilton – 5000 punten na 2 verblijven

Hilton Kuching

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft momenteel een aanbieding lopen voor de Amerikaanse markt. Na 2 verblijven in de periode van 1 oktober tot 31 december 2017 krijg je 5ooo extra Hilton punten.

Hilton 5000 punten Amex

De promotie is gericht op Amerikaanse houders van een Hilton creditcard van American Express. Echter de registratie staat open voor iedereen.
Ik kon de registratie zonder problemen uitvoeren.

Hilton 5000 punten na 2 verblijven

Nu is het natuurlijk wel zo dat een registratie die open staat voor iedereen niet per definitie wil zeggen dat je er ook voor in aanmerking komt. Maar registreren kan geen kwaad.

Als ik de algemene voorwaarden lees dan volstaat feitelijk iedere betaling met een American Express card, het is niet noodzakelijk om de Hilton American Express versie te gebruiken. Let op: het gaat om 2 verblijven die afgerekend worden met een American Express Creditcard. Een boeking van 2 of meer nachten telt daarbij als één verblijf.

Ga je de verblijven betalen met een Visa Creditcard gebruik dan deze link voor registratie.

Algemene voorwaarden

Combineren met de dubbele punten promotie

Naast de bovenstaande promotie heeft Hilton momenteel ook nog een reguliere promotie lopen, want tussen 1 september en 31 december 2017 krijg je dubbele punten bij overnachtingen geboekt via Hilton.

Hilton Double Points

Ook hier geldt, inschrijven voor de promotie kan geen kwaad. En voor Diamond leden is er nog een extra aanbod.

Voor de speciale 5.000 bonus punten promotie en de reguliere dubbele bonus punten promotie zijn verblijven in Hampton by Hilton hotels in China uitgesloten van deelname.

Algemene voorwaarden

Met dank aan: youhavebeenupgraded

Reacties

  1. Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

    Ik kon ook registreren maar ben benieuwd of het werkt aangezien het om stays gaat die je moet betalen met die specifieke kredietkaart. We zullen het zien 🙂

    • Harm zegt

      Heb ook aangemeld. Ben benieuwd of het werkt. Hen fasttrack, double points, extra points met de app en de 5000 op twee stays gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *