Tijdelijke actie: € 20 gratis tegoed bij aankoop Air France Giftcard

Air France Giftcard (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Begin deze maand schreven we over een leuke tijdelijke actie van Air France. Je kreeg toen € 30 gratis tegoed bij aanschaf van een Giftcard van een minimale waarde van € 150. Deze actie was beperkt tot 1.650 deelnemers en was dus snel afgelopen. Deze week startte Air France opnieuw een vergelijkbare actie. Je kunt nu € 20 gratis tegoed verdienen bij aankoop van een Giftcard van minimaal € 100. In dit artikel lees je hoe je mee kunt doen.

Air France Giftcard

De Franse maatschappij biedt al langere tijd een Giftcard aan. Je kunt dan een zelfgekozen bedrag op een digitale cadeaukaart laten zetten en dit aan iemand cadeau doen. Uiteraard kun je de kaart ook aan jezelf ‘cadeau doen’. De Giftcard is te koop vanaf € 50 met een maximale waarde van € 5.000. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechtsboven kun je desgewenst voor een andere taal kiezen.

Na aankoop krijg je een betaalbevestiging per e-mail. Je kunt betalen met American Express, VISA en MasterCard. Degene waarvoor je de Giftcard hebt gekocht krijgt binnen 48 uur per e-mail het cadeau toegestuurd. Je kunt de Giftcard ook zelf afdrukken en persoonlijk geven.

Extra gratis tegoed

Ter promotie van dit product krijg je bij een Air France Giftcard van minimaal € 100 een gratis extra tegoed ter waarde van € 20. De minimale aanschafwaarde is dus lager dan bij de vorige actie. Je krijgt dan wel minder extra tegoed. De promotie is net als de vorige keer gelimiteerd op een maximaal aantal deelnemers. Deze keer is dat 1.500 deelnemers.

Het aantal Giftcards met extra tegoed is maar tijdelijk beschikbaar (Bron: Air France)
Het aantal Giftcards met extra tegoed is maar tijdelijk beschikbaar (Bron: Air France)

Het cadeau kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de 200 bestemmingen van Air France, HOP! en Joon. Ook bestemmingen op code-share basis met partners van Air France komen in aanmerking. De aankoop kan gedaan worden via de website of bij één van de ticketkantoren. Het cadeau kan ook gebruikt worden voor de aankoop van extra services als een à la carte menu aan boord of extra bagage. De Giftcard heeft een geldigheid van twaalf maanden vanaf de uitgavedatum.

Let op: slechts een gelimiteerd aantal aankopen van € 100 of meer komen in aanmerking voor de € 20 gratis extra tegoed! Als je gebruik wil maken van deze actie wees dan snel. Via deze website kun je zien hoeveel extra tegoed er nog beschikbaar is. Daar lees je ook de voorwaarden van deze actie. Je kunt maar een keer meedoen met deze actie. Op het Forum van InsideFlyer lees je meer over deze actie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *