Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport

Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar schreven we al over enkele nieuwe lounges op het vliegveld van Rome Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport. Zo opende Alitalia haar nieuwe Casa Alitalia Lounge op het vliegveld. Deze lounge is beschikbaar voor Alitalia Business Class reizigers, maar bijvoorbeeld ook voor SkyTeam Elite Plus-reizigers. Meer over deze lounge lees je hier. Ook Star Alliance opende een nieuwe lounge op het vliegveld. Reis je dus met een maatschappij aangesloten bij deze luchtvaartalliantie dan kun je even relaxen in deze lounge in Terminal 3. Meer lees over de Star Alliance Lounge lees je hier. Met al deze vernieuwde lounges kun je natuurlijk niet achterblijven als maatschappij. Emirates heeft haar lounge dan ook een vernieuwde lounge geopend op de luchthaven van Rome Airport. 

Vluchten naar Dubai

Emirates vliegt dagelijks van Rome naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. In de middag (15:10) vliegt men met een A380 en in de avond (20:45)  met een Boeing 777. De vluchten vanuit Dubai vertrekken in de ochtend (09:00) en in de middag (15:05).

Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport

Nieuwe lounge

De nieuwe lounge op het vliegveld van Rome Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO) is 20 december 2018 geopend. De nieuwe lounge biedt comfort en gemak voor haar premium-reizigers. De Emirates Lounge is te vinden in Terminal 3 tussen gates E22 en E24. Vanuit deze lounge heb je mooi uitzicht over de start- en landingsbanen van het vliegveld in Rome. Het prettige van lounge is onder andere dat je vanuit de lounge kunt boarden.

Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport

De lounge is ruim 950m2 groot en beschikt over 162 zitplaatsen. De lounge heeft diverse tv’s, lederen stoelen, restaurant, gebedsruimte, douchefacilteiten en een business center. Verder zijn er diverse kunstwerken in de lounge geplaatst. Uiteraard is er een warm en koud buffet. Met bijvoorbeeld keuze uit diverse Italiaanse gerechten en internationale wijnen en dranken. Ook is er een kindermenu beschikbaar.

Reis je in Emirates First Class of Business class? Dan is er een gratis chauffeur service van en naar de luchthaven.

Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport

Toegang

Om toegang te krijgen tot de lounge moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Onder andere moet je vliegen met Emirates in de Business Class of First Class. Ook heb je toegang tot de nieuwe Emirates lounge in Rome als je Skywards Platinum of Gold lid bent en in Economy reist. Ben je Emirates Skywards Silver of Blue dan kun je tegen betaling toegang krijgen in de lounge.

Emirates opent nieuwe lounge op Rome Airport
Bron: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *