Tijdelijk twee gratis gasten mee naar Privium Clublounge

privium lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Privium ClubLounge is vanaf 1 juni weer geopend op Amsterdam Schiphol. De lounge is momenteel geopend tussen 06:30 uur en 19:00 uur. Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de beveiligingscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang en met de Irisscan ben je zo door de paspoortcontrole. Daarnaast zijn er speciale parkeerplaatsen op P1 en P3, en kun je gebruik maken van de Business Class incheckbalies bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder Etihad, American Airlines, Lufthansa en Emirates.

Privium Clublounge: twee gratis gasten t.w.v. €60

Vanaf 26 juni tot en met 31 augustus 2020 kunnen Privium Plus leden twee gasten kosteloos meenemen naar de lounge. Deze gasten moeten dan wel samen met het Privium Plus lid reizen. De gratis toegang heeft een waarde van €60,-.  Je moet daarvoor wel een online formulier invullen voor iedere gast, wat op deze pagina kan. Op die pagina kun je ook alle voorwaarden van deze promotie vinden.

In de ClubLounge zijn er een aantal maatregelen getroffen in verband met het Coronavirus. De Privium Airside Lounge blijft tot het einde van dit jaar gesloten vanwege een verbouwing. In deze lounge komen eigen sanitaire voorzieningen. Deze zijn momenteel niet beschikbaar in de lounge, dus daarvoor moeten passagiers de lounge verlaten. Daarnaast zal er aan de capaciteit van de lounge gewerkt worden, daar deze vaak gering was.

Ook komen er op een aantal drukke locaties dubbele poorten. Deze zijn voorzien van de nieuwste apparatuur zodat je snel door de controle heen kunt lopen. Dit geldt voor zowel vertrekkende als aankomende passagiers. Nu kwam het namelijk nog wel eens voor dat je even moest wachten voordat je van de poort gebruik kunt maken omdat er meerdere Privium passagiers waren. Alle poorten van de oudere generatie zullen ook geüpgraded worden de komende tijd.

Op dit moment zijn alle Privium parkeeropties weer beschikbaar, met uitzondering van Terminal Valet Parking. Ga je de komende periode vliegen, dan kun je hier controleren waar je het beste kunt parkeren.

Afbeeldingen ©Privium/BartBrusee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *