Tijdelijk tot 30.000 miles cadeau bij een Flying Blue American Express kaart2 min leestijd

American Express kaarten op een tafel (Bron: Unsplash / CardMapr)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express komt regelmatig met aanbiedingen en cashback acties. Op dit moment kun je bijvoorbeeld een bonus van 30.000 miles krijgen als je een Flying Blue American Express Platinum Card neemt. De miles kun je onder meer besteden aan vluchten van de Flying Blue Promo Rewards.

Flying Blue American Express

American Express biedt in Nederland meerdere soorten betaalkaarten aan. De Flying Blue co-branded kaarten zijn populair in verband met de koppeling met het frequent flyer programma van KLM, Transavia en Air France. Regelmatig zijn er aanbiedingen en cashback acties voor deze kaarten. Zo kon je vorig jaar extra XP verdienen. En afgelopen maand bood Amex een ‘Upgrade bonus’ van 50.000 Flying Blue.

Beeld medewerkers Amex (Bron: American Express)

Tot 30.000 bonusmiles

Deze keer kun je tot 30.000 Flying Blue miles verdienen bij het aanschaffen van een Flying Blue Amex kaart. Daarnaast krijg je op de Silver, Gold en Platinum kaart het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage. Voor de Flying Blue American Express Entry Card geldt geen korting en je krijg ook geen miles.

Het hoogste aantal bonusmiles krijg je deze keer bij de Flying Blue Amex Platinum Card. Het gaat om 30.000 miles. Een mooie boost van je milessaldo. Je boekt er bijvoorbeeld een KLM of Air France Economy Class retourticket mee naar Dallas of Boston. Of een enkele reis in KLM’s nieuwe Premium Comfort reisklasse naar New York JFK.

Hieronder een overzicht van de huidige kortingen en het aantal bonusmiles dat je per kaart kunt krijgen:

Gebruik jij je bonusmiles straks voor een vlucht in KLM’s nieuwe Premium Comfort? Check onze uitgebreide video review van KLM Premium Comfort in de Boeing 787-10 Dreamliner voor een voorproefje!

Je krijgt ook respectievelijk 15, 30 en 60 XP bij de genoemde kaarten. Maar dit voordeel met deze promotie niet anders dan normaal. Meer over de voordelen van de kaarten lees je op de website van American Express.

Aanvullende voorwaarden

Let erop dat het bonusmiles aanbod alleen geldt voor nieuwe leden. Amex definieert een nieuw lid als een klant die de afgelopen 12 maanden geen (extra) kaart heeft gehad. De bonusmiles krijg je nadat je een bepaald bedrag hebt uitgegeven met de kaart. Voor de Platinum kaart is dit in totaal € 3.000 in de eerste drie maanden. Bij de Gold kaart geldt een minimale besteding van € 1.500 en voor de Silver kaart is dat € 1.000. Het is niet bekend tot wanneer deze aanbieding geldig is.

Bron afbeeldingen: American Express
Bron omslagfoto: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *