Tijdelijk tot 175 Blue Credits bij KLM Flight Bundle

KLM Flight Bundle

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor reizigers die regelmatig binnen Europa naar dezelfde bestemming(en) reizen heeft KLM al een tijdje de Flight Bundle. Hiermee koop je van te voren voor een vaste prijs een ‘strippenkaart’ vluchten. De prijs hangt af van de voorwaarden die je kiest zoals bestemming, aantal personen, boekingsperiode en flexibiliteit. Je bespaart ook de reguliere €10 boekingskosten per reis. Handig als je een vakantiehuisje hebt in Frankrijk of een studerend kind in Rome. Maar ook voor zakelijke reizigers kan het interessant zijn om van te voren vluchten in te kopen. Na aankoop van de Flight Bundle voor een vaste prijs kan je later beslissen wanneer je vliegt. Tot aan de laatste beschikbare stoel kan je een vlucht kiezen. Ook is het mogelijk om de bundel te delen met collega’s.

KLM Flight bundle

Bluebiz actie

Leden van het BlueBiz spaarprogramma voor het MKB krijgen nu tijdelijk extra Blue Credits bij het aanschaffen van een Flight Bundle. Het aantal hangt af van de hoeveelheid retourvluchten in de bundel:

  • Bij 3-29 retourvluchten krijg je 50 extra Blue Credits
  • Bij 30-59 retourvluchten 100 extra Blue Credits
  • Bij 60-100 retourvluchten 175 extra Blue Credits

Deze actie is geldig tot en met 31 maart. Bij de aankoop moet je je BlueBiz nummer vermelden. Alleen de hoofdboeker ontvangt de credits die binnen 6 tot 8 weken worden bijgeschreven. Het is maar éénmalig mogelijk om de Blue Credits bonus te krijgen, ongeacht het gekochte aantal bundels. De actie is alleen geldig voor deelnemers geregistreerd in Nederland. De complete voorwaarden vind je hier.

Het sparen van BlueBiz voor het bedrijf is te combineren met een persoonlijk Flying Blue account. Ook Flying Blue elite voordelen zijn geldig op vluchten die onderdeel zijn van een Flight Bundle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *