Bonusactie: Minimaal 1500 Avios bij Autohuur Avis2 min leestijd

Avis British Airways promo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Spaar je Avios bij British Airways Executive Club en moet je binnenkort een auto huren voor minimaal 3 dagen? Dan is autohuur bij Avis misschien interessant. Je ontvangt namelijk tijdelijk 800 bonus Avios bovenop de basishoeveelheid die bij autohuur verdiend wordt. En dat is minimaal 700 Avios. Totaal vallen er dus minimaal 1500 Avios te verdienen!

Avis autohuur

Om in aanmerking te komen voor de bonus dien je voor minimaal 3 dagen een auto te huren in de C-klasse of hoger. De boeking voor de huurauto dient uiterlijk op 15 april 2019. Rijden met de auto kan tussen nu en 11 april 2019. En daarna van 28 april tot en met 31 mei 2019. De paasperiode is dus uitgezonderd.

Een autohuur levert 3 Avios per Britse Pond, maar minimaal levert een huur 700 Avios op. Besteed je meer dan 233 GBP, dan zal het aantal nog wat oplopen.

Je kunt de huurauto via carhire-ba.com boeken. Op deze manier is de promo automatisch geactiveerd.

Mocht je boeken via de reguliere website van Avis (avis.nl) let er dan op dat een van de onderstaande promo-codes wordt gebruikt, afhankelijk van de status bij British Airways Executive Club.

Gold members – N744400

Silver members – N744300

Bronze members – N284300

Blue members – N744100

Avis autoverhuur balie op Düsseldorf Airport
Avis autoverhuur balie op Düsseldorf Airport

Status Match

Heb je status bij een concurrent? In veel gevallen verstrekt Avis een status match. Dat wil zeggen dat je dan binnen het spaarprogramma van de autoverhuurder geüpgraded wordt naar Avis Preferred. Leuk als je een luxere auto aangeboden krijgt dan dat je geboekt hebt!

Via de site statusmatcher zie je de resultaten van anderen bij hun aanvraag voor een status match. Zo is te zien dat een aanvraag voor status match van National Emerald Club, Herz Gold Plus of Sixt in veel gevallen gehonoreerd wordt.

Voorwaarden

Een overzicht van de voorwaarden kan via deze link opgevraagd worden. Er dient eerst ingelogd te worden op je BA Executive Club account om de pagina te kunnen weergeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *