Tijdelijk extra Flying Blue miles bij KLM Holidays2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM Holidays heeft tot het einde van het jaar een promotie waarbij je Flying Blue bonus miles ontvangt over de pakketreis. De extra miles spaar je naast de miles die je krijgt voor de KLM vluchten.

KLM Holidays-pakketreis nu met extra Flying Blue miles

Als je een KLM Holidays-pakketreis (voorheen KLM Package Deals) boekt, dan kun je zelf een reis met een KLM-vlucht, hotel en/of huurauto samenstellen. Een pakketreis kun je boeken voor minimaal twee overnachtingen tot maximaal 29 overnachtingen.

Je kunt bijvoorbeeld een pakketreis boeken naar deze bestemmingen:

  • Curacao voor 9 dagen vanaf €1.089 per persoon
  • New York voor 5 dagen vanaf €699 per persoon
  • Madrid voor 3 dagen vanaf €219 per persoon
  • Boedapest voor 3 dagen vanaf €219 per persoon
  • Dubai voor 6 dagen vanaf €969 per persoon
  • Rome voor 3 dagen vanaf €399 per persoon

Bij het boeken van een pakketreis moet je nog €22,50 aan boekingskosten, SGR-bijdrage en Calamiteitenfonds betalen. Daarnaast is er in sommige gevallen een creditcardtoeslag van toepassing.

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021

Een Flying Blue mile per €2,-

Voor pakketreizen die je boekt voor 31 december 2023 ontvang je nu tijdelijk 1 Flying Blue bonus mile voor elke €2,-. Deze bonus is alleen van toepassing voor de hoofdboeker van de pakketreis. Alle andere reisgenoten kunnen wel de Flying Blue miles sparen voor de KLM vluchten.

Om in aanmerking te komen voor de promotie moet je tijdens het boeken het Flying Blue lidmaatschapsnummer invoeren. De miles ontvang je over de waarde van de pakketreis, maar exclusief de €22,50 aan boekingskosten, SGR-bijdrage en calamiteitenfonds.

Extra besparen met Air Miles of ING

Bij KLM Holidays heb je ook de mogelijkheid om een voucher in te leveren. Je kunt bij Air Miles een voucher bestellen met een waarde tussen de €25,- en €150,- tegen inlevering van 2.500 tot 15.000 Air Miles. Bij ING kun je een voucher bestellen met een waarde van €50 tegen inlevering van 2.000 punten.

KLM Holidays Air Miles

Alle voorwaarden van de promotie kun je hier vinden. De voorwaarden van de vouchers kun je zien op de website van ING of Air Miles.

Afbeeldingen ©KLM/AirMiles/Holidays

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *