Tijdelijk 5.000 miles naar keuze bij Rocketmiles2 min leestijd

Rocketmiles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Rocketmiles is het nu mogelijk om een hotelovernachting te boeken waarbij je 5.000 frequent flyer miles extra cadeau krijgt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 5.000 Alaska Mileageplan miles, maar ook voor miles bij andere loyaliteitsprogramma’s.

5.000 miles bij Rocketmiles via PointsHound

Rocketmiles is een platform waarbij je miles kunt verdienen met een hotelboeking. Het is een onderdeel van Booking.com. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt bij Rocketmiles kun je op zoek gaan naar hotels. Je voert daarbij de bestemming, data en het gewenste loyaliteitsprogramma in. Je kunt kiezen uit vele partners, zoals Alaska MileagePlan, Singapore Airlines Krisflyer en United MileagePlus.

Begin dit jaar is PointsHound een samenwerking aangegaan met Rocketmiles. PointsHound is daarna samengevoegd met Rocketmiles. Als je nu naar PointsHound gaat, dan wordt je automatisch doorgelinkt naar Rocketmiles. Daarbij is er een promotie dat je 5.000 miles extra cadeau krijgt bij sommige hotels. Deze spaar je naast de standaard beloning, wat vaak begint bij 500 miles.

Op de pagina met hotels kun je verschillende filters instellen. Daarbij kun je het beste zoeken op prijs. Het is altijd verstandig om de prijs te checken bij andere boekingsplatformen, want het is niet altijd de goedkoopste optie. Als je een groot aantal miles cadeau krijgt bij je boeking kan het wel de moeite waard zijn om bij Rocketmiles te boeken, helemaal als het hotel zelf ook geen loyaliteitsprogramma heeft.

Rocketmiles - Pointshound 5.000 Miles
5.000 miles promotie ©Rocketmiles

Rocketmiles & Kaligo

Naast Rocketmiles heb je ook Kaligo. Ook bij die site krijg je miles bij je hotelovernachting. Bij je eerste hotelboeking ontvang je 1.000 extra miles. Kaligo kun je dus ook controleren voordat je bij Rocketmiles boekt om de prijs en het aantal miles met elkaar te vergelijken.

De miles worden vaak binnen twee weken bijgeschreven in je account. Het kan soms echter wat langer duren maar maximaal 45 dagen. Het minimum aantal miles dat je kunt verdienen per nacht start vaak vanaf 100 miles bij Kaligo en 500 miles bij Rocketmiles.

Kaligo
©Kaligo

Afbeeldingen ©Rocketmiles/Kaligo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *