PointsHound gaat op in Rocketmiles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

PointsHound heeft onlangs aan alle leden een email gestuurd waarin staat dat het bedrijf gaat samenwerken met Rocketmiles. PointsHound en Rocketmiles zijn beide platforms waar je miles kunt verdienen op je hotelboeking. Meer over Rocketmiles lees je in dit artikel.

PointsHound gaat op in Rocketmiles

Zowel PointsHound als Rocketmiles werden ongeveer 8 jaar geleden opgericht met als doel het voor reizigers gemakkelijker te maken frequent flyer miles te sparen op hotelboekingen. Terwijl PonitsHound al een tijdje samenwerkte met Ponts.com ging Rocketmiles later een samenwerking aan met booking.com. Rocketmiles is vooral interessant voor de wat duurdere hotelovernachtingen terwijl PointsHound dit is voor de wat goedkopere hotels. Beide bedrijven waren jaren lang concurrenten van elkaar. Nu is er echter besloten om in eerste instantie samen te werken om vervolgens PointsHound volledig op te laten gaan in Rocketmiles.

Pointshound, Rocketmiles
Pointshound is een samenwerking aangegaan met Rocketmiles.

In de email die PointsHound heeft verzonden naar haar leden staat letterlijk een link naar Rocketmiles vermeld. De samenwerking moet leiden tot een groter success voor beide bedrijven door hotels aan te bieden op één website.

Over Rocketmiles

Zelf heb ik al een behoorlijk aantal miles gespaard bij Rocketmiles. Vooral in hotelketens waar ik geen elite status bij heb is dit interessant. Ook is het mogelijk om een verblijf voor iemand anders te boeken en toch zelf de miles te sparen. Zo heb ik zelf al een aantal keer een hotel geboekt voor vrienden en familie in Nederland en Londen en daarbij heb ik dus zelf de miles gespaard.

Daarnaast kun je jouw miles saldo een boost geven door je hotel bij Rocketmiles te boeken. Stel voor dat je met een retourtje Amsterdam-New York 5.232 Flying Blue miles verdient. Door een hotel in New York te boeken op Rocketmiles verdien je nog eens 10.000 miles. Zo heb je in totaal voor deze trip 15.232 Flying Blue miles verdiend. Tel daarbij nog je miles die je krijgt bij aankopen met American Express en Flying Blue Earn Online en je bent alweer flink op weg voor je volgende award ticket.

Indien je nog geen account hebt bij Rocketmiles, maak dan via deze link gratis een account aan.

United Airlines, Star Alliance Gold, Status Challenge, Status Match, Frequent flyer, Lounge toegang, Mexico ervaringen, Air Canada ervaringen
Met mijn weekje Mexico geboekt met Air Canada en Rocketmiles verdiende ik 30.000 miles.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *