Rocketmiles – Introductie2 min leestijd

Rocketmiles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Door je hotel te boeken via Rocketmiles kun je extra frequent flier miles sparen. Met een boeking van één nacht kun je tot 5000 extra miles verdienen. Het gebruik van Rocketmiles is gratis, al is het wel verstandig om altijd verschillende websites na te gaan alvorens je een hotel besluit te boeken.

Partners
Partners

Hoe werkt Rocketmiles?

Rocketmiles werkt hetzelfde als andere boekingssites zoals Booking.com. Je voert de plaats, datum en het aantal personen in. Daarnaast maak je een keuze uit de hierboven genoemde frequent flier programs. Op basis van deze gegevens krijg je een overzicht te zien met hotels en de bijbehorende prijzen en miles die je krijgt. Bij de meeste hotels op een willekeurige datum in september, krijg je 1000 Flying Blue miles. De miles worden binnen vier weken bijgeschreven op je account. De boekingen die je maakt via Rocketmiles tellen vaak niet mee voor elite statussen of andere elite voordelen. Deze krijg je vaak alleen als je direct bij het hotel boekt. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan adviseer ik je om direct bij het hotel te boeken.

Booking engine
Booking engine

Rocketmiles en Pointshound

Rocketmiles en Pointshound, het zijn beide sites waar je een boeking kan maken met miles.  Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Bij Pointshound heb je de keuze tussen veel verschillende valuta waar je in kan betalen, waaronder de Euro. Bij Rocketmiles kun je alleen in USD betalen. Bij Pointshound heb je de mogelijkheid om voor DoubleUp te kiezen waarmee je punten spaart bij het loyaliteitsprogramma van het hotel, in tegenstelling tot Rocketmiles. Daarnaast heeft Rocketmiles geen Best Rate Guarantee waar Pointshound dit wel heeft. Bij Rocketmiles krijg je een factuur waarop geen informatie te zien is betreffende de extra miles, ideaal voor zakenreizigers dus. Het aantal miles en de prijs tussen Rocketmiles en Pointshound kan verschillen, dus het is altijd zaak om dit te controleren bij beide partijen.

Aanmelden en conclusie

Als je je aanmeld via deze link, dan verdien je bij je eerste boeking 1000 miles extra. Deze 1000 miles kun je gebruiken voor het programma dat jouw voorkeur heeft zoals Flying Blue of AAdvantage. Het aanmelden voor Rocketmiles is geheel gratis. Wil je extra miles verdienen met hotelboekingen, dan kun je prima gebruik maken van Rocketmiles!

Verwijzingen naar een affiliate link in dit artikel kan de auteur een commissie opleveren. De redactionele inhoud en meningen zijn die van de auteur alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *