Tijdelijk 10% korting bij Flying Blue+1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de betaaloptie Flying Blue+ heb je de mogelijkheid om Flying Blue Miles in te wisselen en te sparen bij diverse partners. Momenteel is er een promotie waarbij je 10% korting krijgt bij een geselecteerd aantal partners.

Nu 10% korting bij Flying Blue+

Middels Flying Blue+ kunnen leden bij diverse online winkels inloggen met hun Flying Blue gegevens. Na het inloggen kun je kiezen uit het sparen of inwisselen van de miles. Het is ook mogelijk om een gedeelte te betalen met miles.

In april zijn er een aantal nieuwe partners bijgekomen. Zo kun je nu miles sparen bij bijvoorbeeld Duifhuizen, Tours & Tickets en OFM. Met de kortingscode FLYINGBLUE10 krijg je nu 10% korting. De geldigheidsduur van de promotie verschilt per partner.

Flying Blue Ultimate status

Miles sparen via Earn Online

Het is ook mogelijk om Flying Blue miles te sparen via Earn Online. Middels dit platform kun je echter geen miles inwisselen voor een aankoop. Bij Earn Online zijn er meer partners beschikbaar dan bij Flying Blue+.

De gespaarde Flying Blue miles kun je bijvoorbeeld inwisselen voor een  Flying Blue Promo Reward ticket. Deze maand kun je bijvoorbeeld met korting reizen naar Berlijn, Houston, en Aruba. Ook de nieuwe Air France route naar Phoenix kun je met korting boeken.

KLM Premium Comfort

Afbeeldingen ©FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *