Zo spaar je Flying Blue Miles met online aankopen via Earn Online2 min leestijd

KLM bestelt 21 Embraer 195-E2 Toestellen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Via Earn Online is het mogelijk om makkelijk Flying Blue miles te sparen met je online aankopen. De website heeft vele partners, welke je allemaal kunt bekijken via de Earn Online website. Daarbij kun je denken aan bedrijven in vele categorieën, van reizen tot warenhuizen, en van kleding tot alles voor in huis. Zo krijg je nu bijvoorbeeld:

  • ASOS – 36 miles per €10
  • H&M – 24 miles per €10
  • Lego – 20 miles per €10
  • Thuisbezorgd – 16 miles per €10
  • Booking.com – 16 miles per €10
  • Media Markt – 8 miles per €10
  • Apple – 8 miles per €10
  • Coolblue – 8 miles per €10

Op de website kun je ook veel kortingscodes vinden, waarbij je daarnaast dus ook Flying Blue miles kunt sparen.

Flying Blue Earn Online

Zo kun je Flying Blue miles verdienen met online aankopen via Earn Online

De eerste stap is om in te loggen op de Earn Online website met je Flying Blue gegevens. Dit zijn dezelfde gegevens als waar je bijvoorbeeld mee inlogt op de website van Air France of KLM. Daarna zorg je ervoor dat je cookies ingeschakeld zijn. Deze zorgen er namelijk voor dat Earn Online kan zien wat je precies hebt gekocht bij de betreffende partner. Heb je dit uitgeschakeld, dan krijg je geen miles. Het is dus ook verstandig om geen aankopen te doen via een incognito browser.

Daarna kun je via de Earn Online website aangeven naar welke webshop je wilt gaan. Je doet de aankoop vervolgens op dezelfde manier af als dat je normaliter zou doen. Daarbij gelden dan ook de voorwaarden van de desbetreffende winkel. De aankoop staat binnen 5 werkdagen geregistreerd op de website van Earn Online met het kenmerk ‘in behandeling’.

De volgende stap is dat de aankoop goedgekeurd moet worden. Dit zal gebeuren nadat de winkel de aankoop bevestigd heeft. Zodra deze verandering plaats heeft gevonden, worden de miles binnen 48 uur bijgeschreven in je Flying Blue account. Gemiddeld neemt de statusverandering zo’n 45 dagen in beslag na de aankoop. Voor hotel- en reisboekingen duurt dit gemiddeld tussen de 90 en 120 dagen. Veel gestelde vragen over de werking van Earn Online in combinatie met het sparen van Flying Blue miles, vind je hier.

Flying Blue Earn Online

Let er op dat je niet via een andere cashback site naar een website gaat nadat je hebt doorgeklikt vanuit Earn Online. Dit zorgt er namelijk voor dat je dit bedrag dan bij de desbetreffende cashback site ontvangt in plaats van Flying Blue miles. Daarnaast is deze aanbieder niet altijd de beste deal, dus ik adviseer je ook om bij andere cashback sites te kijken wat de beste deal is. Een voorbeeld hiervan is Topcashback.com, waar je in dit artikel meer over kunt lezen. Het voordeel van een cashback website is dat je direct bij de desbetreffende aanbieder boekt, zodat je ook gebruik kunt maken van je eventuele elite status.

Verdien extra Flying Blue miles met de KLM Package Deals

Afbeeldingen ©Earn Online/Flying Blue/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *