Spaar Flying Blue Miles met online aankopen via Earn Online2 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Via Flying Blue Earn Online is het mogelijk om makkelijk Flying Blue miles te sparen met je online aankopen. Via de website kun je miles verdienen met aankopen en boekingen bij vele partners. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld Bol.com (6 miles per €10*), Thuisbezorgd (16 miles per €10*), Bose (20 miles per €10*), Expedia (12 miles per €10*), Lego (20 miles per €10*), Apple (8 miles per €10*), Marriott (16 miles per €10*) en Rimowa (36 miles per €10*).

Verdien Flying Blue miles met online aankopen via Earn Online

De eerste stap is om in te loggen op de Earn Online website met je Flying Blue nummer en wachtwoord. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat de cookies zijn ingeschakeld in je browser. Deze zorgen er namelijk voor dat Earn Online kan zien wat je precies hebt gekocht bij de betreffende partner. Heb je dit uitgeschakeld, dan krijg je geen miles. Het is dus ook verstandig om geen aankopen te doen via een incognito browser.

Na het inloggen en het inschakelen van de cookies kun je via de Earn Online website aangeven naar welke webshop je wilt gaan. Je doet de aankoop vervolgens op dezelfde manier af als dat je normaliter zou doen. Daarbij gelden dan ook de voorwaarden van de desbetreffende winkel. De aankoop staat binnen 5 werkdagen geregistreerd op de website van Earn Online met het kenmerk ‘in behandeling’.

De volgende stap is dat de aankoop goedgekeurd moet worden. Dit zal gebeuren nadat de winkel de aankoop bevestigd heeft. Zodra deze verandering plaats heeft gevonden, worden de miles binnen 48 uur bijgeschreven in je Flying Blue account. Dit neemt zo’n 45 dagen in beslag na het afronden van de aankoop. Voor hotel- en reisboekingen duurt dit gemiddeld tussen de 90 en 120 dagen. Veel gestelde vragen over de werking van Earn Online in combinatie met het sparen van Flying Blue miles, vind je hier.

Boek je bijvoorbeeld een verblijf bij Marriott Bonvoy waarbij je 16 miles per €10,- ontvangt*, dan boek je direct bij de hotelketen. Daardoor kun je nog steeds gebruik maken van je eventuele elite voordelen. Boek je bijvoorbeeld een verblijf via Expedia of een andere partner, dan kun je volgens de voorwaarden van het loyaliteitsprogramma vaak niet gebruik maken van je elite voordelen. In beide gevallen ontvang je dan ook de Flying Blue miles.

Flying Blue Earn Online

Let er op dat je niet via een andere cashback site naar een website gaat nadat je hebt doorgeklikt vanuit Earn Online. Dit zorgt er namelijk voor dat je dit bedrag dan bij de desbetreffende cashback site ontvangt. Tevens is het verstandig om online meerdere aanbieders te vergelijken, gezien de beloning per aanbieder vaak verschilt. Een voorbeeld van een andere aanbieder is Topcashback.com, waar momenteel een verhoogde signup bonus voor geldt.

Verdien extra Flying Blue miles met de KLM Package Deals

*Aantal miles per €10,- op 12/5/22. Controleer altijd de meest actuele beloning en de exacte voorwaarden op de website van Earn Online. 

Afbeeldingen ©Earn Online/Flying Blue/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *