Verdien Flying Blue Miles met online aankopen via Earn Online

Flying Blue logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is via Earn Online mogelijk om Flying Blue miles te verdienen met online aankopen. Zo krijg je bijvoorbeeld voor Bol.com 12 miles per 10 euro, Booking.com 16 miles per 10 euro, Coolblue 8 miles per 10 euro en Media Markt 12 miles per 10 euro. Er zijn echter vele partners, welke je allemaal kunt bekijken via de Earn Online website.

Zo kun je Flying Blue miles verdienen met online aankopen via Earn Online

De eerste stap is om in te loggen op de Earn Online website  met je Flying Blue gegevens. Dit zijn dezelfde gegevens als waar je bijvoorbeeld mee inlogt op de website van Air France – KLM.

Stap twee is om ervoor de te zorgen dat je cookies ingeschakeld staan. De cookies zorgen er namelijk voor dat Earn Online kan zien wat je hebt gekocht en bij wie. Indien je dit uit hebt staan, kunnen zij niet zien wat je koopt en daardoor krijg je geen miles. Maak daarom ook geen aankopen via een incognito browser.

Vervolgens klik je op de Earn Online pagina aan naar welke webshop je wilt gaan om een aankoop te doen. Je rond de aankoop vervolgens af zoals je dat normaliter ook doet (met alle voorwaarden van die desbetreffende winkel). Daarna staat de aankoop binnen 5 werkdagen op de website van Earn Online met het kenmerk ‘In behandeling’.

Stap vier is dat de aankoop verandert in status naar ‘Goedgekeurd’. De webwinkel heeft dan de aankoop bevestigd. Zodra deze verandering plaats heeft gevonden, worden de miles bijgeschreven op jouw account. Het duurt ongeveer 45 dagen na aankoop dat deze status op goedgekeurd komt te staan. Voor hotel en reisboekingen duurt dit gemiddeld tussen de 90 en 120 dagen.

Stap vijf is dat de miles zijn bijgeschreven. De miles staan binnen 48 uur in jouw account en dan kun je het gebruiken om bijvoorbeeld een award ticket te boeken.

Flying Blue Earn Online

Let er op dat je niet via een andere cashback site naar een website gaat nadat je hebt doorgeklikt vanuit Earn Online. Dit zorgt er namelijk voor dat je dit bedrag dan bij de desbetreffende cashback site ontvangt in plaats van Flying Blue miles. Daarnaast is deze aanbieder niet altijd de beste deal, dus ik adviseer je ook om bij andere cashback sites te kijken wat de beste deal is. Een voorbeeld hiervan is Topcashback.com, waar je in dit artikel meer over kunt lezen. Het voordeel van een cashback website is dat je direct bij de desbetreffende aanbieder boekt, zodat je ook gebruik kunt maken van je eventuele elite status.

Earn Online Flying Blue meest populair

Afbeeldingen ©Earn Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *