Thai Airways vanaf november weer op Brussel2 min leestijd

Thai Airways A350-900

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Thai Airways gaat vanaf november weer passagiersvluchten uitvoeren tussen Bangkok en Brussel. Eind september werd al duidelijk dat Thailand deels weer opengaat voor gevaccineerde reizigers.

Thai Airways weer op Brussel

De Thaise maatschappij vliegt al jaren tussen Bangkok en Brussel. Echter werden de vluchten door corona voor onbepaalde tijd opgeheven. Het herstel van de lijndienstvlucht werd meerdere keren uitgesteld. Nu Thailand weer deels opengaat is het zeker dat de maatschappij in november weer op Brussel te zien is. Op zowel donderdag als zaterdag vertrekt Thai Airways om 15:30 lokale tijd vanuit Brussel om de volgende ochtend om 8:30 aan te komen in Bangkok. De vlucht vanuit Bangkok vertrekt om 12:55 lokale tijd en komt dan dezelfde dag om 19:30 aan in Brussel.

Thai Airways A350-900
Thai Airways gaat vanaf november weer vluchten uitvoeren tussen Bangkok en Brussel. (bron: Thai Airways)

Thai Airways heeft op deze vluchten een codeshare overeenkomst met Brussels Airlines. Passagiers hebben daardoor in Brussel aansluiting naar vele bestemmingen binnen Europa. Beide maatschappijen zijn daarnaast lid van Star Alliance. Thai Airways is op de route tussen Bangkok en Brussel de enige aanbieder. De maatschappij zet op deze route een Airbus A350-900 in. Dit toestel biedt plaats aan in totaal 321 passagiers, waarvan 32 in business class en 289 in economy.

Reisadvies Thailand

Op dit moment geeft Nederland nog een oranje reisadvies af wat betekent dat niet noodzakelijke reizen worden afgeraden. Eerder dit jaar schafte Thailand al wel de quarantaineplicht af voor gevaccineerde reizigers. Daarnaast hoef je bij terugkomst in Nederland of België ook niet in quarantaine. Je dient enkel een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur of een negatieve antigeentest van maximaal 24 uur voor te leggen. Wellicht wijzigt de kleurcode van Thailand van oranje naar geel.

Bestemmingstips: Divers Bangkok, Thailand
Thailand opent op 1 november de grenzen weer voor bepaalde delen.

Uitgelichte afbeelding: Thai Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *