Tbilisi nieuwe bestemming met Air France

Tbilisi nieuwe bestemming met Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week maakte Air France al bekend te gaan vliegen op Servië. Een leuke bestemming in de Balkan. Maar Air France laat het hier niet bij. De Franse maatschappij voert nog een leuke bestemming toe vanaf Parijs Charles de Gaulle. Het gaat hier om de hoofdstad van Georgië: Tbilisi.

De stad Tbilisi is pas sinds 1991 de officiële hoofdstad van het land. Het ligt aan de rivier de Mtkvari en heeft nog geen 1,5 miljoen inwoners. De stad is ook gelegen nabij verschillende warmwaterbronnen, dit zorgt ervoor dat de stad wordt voorzien van energie. Verder zijn er enkele mooie bezienswaardigheden in deze stad te vinden, die een bezoek zeker waard maken. Wat dacht je van de Samebakathedraal, het kasteel Narikala en er zijn ook enkele oude botanische tuinen. Naast de hoofdstad Tbilisi heeft Georgië natuurlijk ook nog tal van redenen om een bezoek aan te brengen. Goed, ga jij binnenkort ook naar deze nieuwe bestemming?

Tbilisi nieuwe bestemming met Air France

Samenwerking

Air France werkt nu al samen met Georgian Airways. Er zijn op deze wijze al enkele codeshare vluchten uitgevoerd door Georgian Airways. Air France zal vanaf de nieuwe zomerdienstregeling nog eens twee vluchten toevoegen. Met deze toevoeging van vluchten van Air France komt het totaal aantal vluchten op maar liefst vijf per week. De vluchten van Air France zullen uitgevoerd worden volgens onderstaand vluchtschema:

Dag Uitgaande vlucht CDG – TBS
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Woe, Zo AF 1760 13.25 20.10 Airbus A320
Dag Inkomende vlucht TBS – CDG
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Do, Ma AF 1761 09.00 12.10 Airbus A320

Vliegen kan natuurlijk ook vanuit Amsterdam. KLM heeft een codeshare overeenkomst met Georgian Airways, waardoor er ook rechtstreekse vluchten naar Tbilisi gaan. Je kunt ook via Parijs reizen. Vanaf 31 maart kun je dan kiezen om door te reizen met Air France of Georgian Airways.

Beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *