Air France breidt uit naar Servië1 min leestijd

Air France breidt uit naar Servië

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je wel eens gedacht aan een trip naar de Balkan? Bijvoorbeeld het schitterende Servië. Dan is er nog niet heel veel mogelijkheid om daar heen te vliegen. Op dit moment zijn Transavia en Air Serbia de enige die hier rechtstreeks vanuit Amsterdam naar toe vliegen. Of je kunt met bijvoorbeeld Lufthansa of Swiss via een hub in Duitsland of Zwitserland overstappen. Deze regio wordt steeds interessanter, niet alleen zakelijk reizigers maar ook voor toeristen die dit gebied willen ontdekken. Ook SkyTeam partner Air France heeft interesse in deze bestemming en zal dan ook vluchten gaan aanbieden.

Belgrado

Vliegen naar de hoofdstad van Servië, Belgrado, kun je zowel vanuit Amsterdam als Parijs rechtstreeks. Vliegen doe je dan met Air Serbia. De vluchten kun je boeken bij KLM en Air France, voorzien van een KL of AF nummer.

Vanaf de nieuwe zomerdienstregeling in 2019 zal Air France ook zelf gaan vliegen vanuit Parijs naar Belgrado. De Franse maatschappij zal de hoofdstad dagelijks aan gaan vliegen. Dit zullen ze doen met een Airbus A319 of A320. Air France en Air Serbia zullen vanaf 31 maart 2019 maar liefst 21 wekelijkse vluchten tussen de twee steden uitvoeren, allen code shared. De vluchten van Air France zullen volgens onderstaand schema worden uitgevoerd:

Dag Uitgaande vlucht CDG – BEG
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Dagelijks AF 1660 12:20 14:34 Airbus A319 of A320

 

Dag Inkomende vlucht BEG – CDG
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Dagelijks AF 1661 15:25 17:55 Airbus A319 of A320

Air France breidt uit naar Servië

Beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *