SWISS start route tussen Rotterdam en Zurich1 min leestijd

Eerste Airbus A320neo van SWISS is afgeleverd (Bron: Airbus / SWISS)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

SWISS start in januari met vluchten tussen Rotterdam The Hague Airport en Zurich. In Zurich kunnen reizigers overstappen op het Europese en intercontinentale netwerk van de Star Alliance luchtvaartmaatschappij.

SWISS van Rotterdam naar Zurich

In de aankomende winterdienstregeling start de luchtvaartmaatschappij met de route tussen Rotterdam The Hague Airport en Zurich. De eerste vlucht staat gepland op 22 januari 2024. Iedere dag zal er een vlucht vertrekken met uitzondering van de zaterdag.

Op de route zal de luchtvaartmaatschappij een Airbus A220-300 inzetten. Naast SWISS kunnen reizigers ook met Transavia naar Zwitserland reizen. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt naar Genève.

Swiss Air Lines Cabin crew (Bron: SWISS) Rotterdam

British Airways is ook actief op Rotterdam The Hague Airport. Reizigers kunnen met deze luchtvaartmaatschappij dagelijks reizen naar London City Airport. Vanaf deze luchthaven vliegt British Airways alleen naar een aantal Europese bestemmingen. Reizigers die verder willen reizen moeten zelf overstappen naar London Heathrow of London Gatwick.

Ook dagelijks naar Amsterdam Airport Schiphol

Naast Rotterdam The Hague Airport vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam Airport Schiphol. Op deze route zijn er meerdere vluchten per dag. SWISS vliegt met o.a. een Airbus A220, A320 en een Embraer E195-E2 naar de Nederlandse luchthaven.

Reizigers kunnen ook kiezen om vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Zurich te reizen met KLM. Ook KLM vliegt meerdere keren per dag naar de Zwitserse luchthaven. KLM vliegt met een Boeing 737 naar Zurich. KLM Cityhopper voert de vluchten met een Embraer E190 of E195-E2 uit.

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland

Afbeeldingen ©SWISS/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *