Studenten krijgen ook korting bij Etihad Airways

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het lijkt er steeds meer op dat de Golfmaatschappijen toch echt gaan inzetten op de ‘nieuwe’ toekomst. De huidige studenten zijn interessante passagiers voor deze maatschappijen. Daar zetten ze dan ook op in. Onlangs presenteerde zowel Qatar Airways alsook Emirates al een campagne waarbij studenten een mooie korting ontvangen op vliegtickets. Etihad is een laat komer op dit gebied, maar hoopt studenten ook nog aan zich te binden door een mooie korting aan te bieden.

Golfmaatschappijen

Zowel Emirates als Qatar Airways hebben dus onlangs een campagne gestart om jonge reizigers in de leeftijd van 18 t/m 30/32 jaar een aantrekkelijke korting aan te bieden. Die korting is bij beide maatschappijen anders, maar ligt rond de 10% op een Economyticket. Daarnaast krijg je bijvoorbeeld ook meer ruimbagage of kun je je ticket wijzigen. Meer informatie lees je in de artikelen vermeld in de inleiding.

Een andere golfmaatschappij laat de studenten nu niet ‘links liggen’, maar maakt de keuze om ook deze reizigers aan zich te binden.

Voorwaarden Etihad

Uiteraard heeft Etihad vergelijkbare voorwaarden als Emirates en Qatar Airways. De maatschappij stelt dat studenten nu gemakkelijk van huis naar hun studentenstad kunnen reizen of een mooie reis kunnen maken. Wanneer je een ticket in de Economy cabine van Etihad boekt, krijg je tot 10% korting. Vlieg je liever wat luxer, dan kan dat in Business Class. Hier krijg je tot 5% korting. Tickets moeten geboekt worden voor 30 november 2020 om in aanmerking te komen voor deze korting. Je kunt reizen tussen nu en 31 september 2021. Je kunt dus nu al voor ver in de toekomst boeken.Studenten krijgen ook korting bij Etihad Airways

Familieleden kunnen ook van de kortingen genieten als er gelijk voor hen geboekt wordt onder de naam van de student. Verder krijg je tot 40kg ruimbagage in de Economy Cabine en 50kg in de Business Class Cabine. Ben je niet zeker van je vertrekdatum of wil je last-minute toch wijzigen, dan is dat mogelijk. Zo kun je één keer de datum kosteloos wijzigen tot 96 uur voor vertrek.

Alle voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Hoe en waar?

Het is heel simpel om gebruik te maken van deze studentenoffer. Je gaat naar deze Etihad website en gebruikt de code STU10. Uiteraard moet je wel tussen de 18 en 32 jaar zijn en studeren. Dus zorg dat je een geldige studentpas hebt op het moment van reizen. Hierna boek je gemakkelijk je reis. Waar gaat jouw reis heen?

Etihad Airways verlengt populair stop-over programma

Bron & beeldmateriaal: Etihad Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *