Air Belgium vliegt voor Surinam Airways naar Paramaribo

Air Belgium

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Surinam Airways vliegt normaliter met een eigen toestel tussen Suriname en Nederland. De nieuwe Boeing 777 van de luchtvaartmaatschappij is bijna klaar voor vertrek.

Totdat deze B777 alle benodigde certificaten heeft gekregen, zet Surinam Airways een Air Belgium toestel in richting Nederland. Op dit moment zijn de regionale vluchten van Surinam Airways ook nog geannuleerd tot in ieder geval 15 november 2020.

Air Belgium voor Surinam Airways naar Suriname

Aankomende maand zet de luchtvaartmaatschappij een toestel van Air Belgium in op deze route. Voorlopig zal er één vlucht per week zijn tussen Nederland en Suriname.

De vluchten tussen Schiphol en Paramaribo worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • PY993 vertrekt om 11:30 uur uit Amsterdam en komt om 16:15 uur aan in Paramaribo
  • PY994 vertrekt om 18:30 uur uit Paramaribo en komt de volgende dag om 08:45 uur aan in Amsterdam

Air Belgium zet op deze vluchten een A340 in. Deze toestellen heeft de luchtvaartmaatschappij in het verleden gekocht van Finnair. De Business Class stoelen staan in een 1-2-1 opstelling. Iedere passagiers heeft dus direct toegang tot het gangpad. Ook is er een Economy Class aan boord in een 2-4-2 opstelling. In een aantal A340 toestellen is er ook nog een Premium Economy aan boord in een 2-3-2 opstelling.

Uiteraard kan het vluchtschema nog wijzigen, dus het is verstandig om voor vertrek de laatste status te controleren. Passagiers zijn zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van bijvoorbeeld de lokale (in)reisbeperkingen. Op NederlandWereldwijd kun je het laatste reisadvies vinden van de Nederlandse overheid.

Amsterdam - Paramaribo / Surinam Airways & Air Belgium

Afbeeldingen ©AirBelgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *