Stel binnenkort je menu bij Lufthansa online samen2 min leestijd

Lufthansa, business class, maaltijden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Lufthansa is het vanaf midden augustus voor business class passagiers mogelijk om hun maaltijd vooraf online samen te stellen. Twee jaar geleden introduceerde de Duitse maatschappij ook al nieuwe maaltijden in business class.

Stel zelf je menu samen bij Lufthansa

Het gaat hier volgens Lufthansa om intercontinentale vluchten. Na het boeken van je vlucht kun je het menu zelf samenstellen. Je kunt dit doen als je vlucht plaats vindt binnen de komende 30 dagen. Je kunt tot 24 uur voor vertrek het menu samenstellen. Daarna is het dus niet meer mogelijk en zul je de keuze in het vliegtuig moeten maken.

Online heb je volgens Lufthansa de keuze uit zes lokale en internationale menus. Het is opvallend dat Lufthansa nu pas met deze service komt aangezien andere maatschappijen dit al eerder hebben geïntroduceerd (bijvoorbeeld Air France). Het grootste voordeel van het online samenstellen van je menu is dat je hiermee voorkomt dat het gewenste menu aan boord niet meer beschikbaar is.

Lufthansa, business class, maaltijden
Vanaf midden augustus kun je bij Lufthansa zelf je menu samenstellen. (Bron: Miles & More)

Vanaf 1 augustus zal Lufthansa trouwens ook milieuvriendelijker plastic aan boord gebruiken. Alle maatschappijen binnen de Lufthansa Group hebben de laatste jaren trouwens voorgenomen om milieuvriendelijke producten te gebruiken aan boord. Daarnaast zal Lufthansa vanaf volgende maand ook een nieuwe selectie aan warme dranken aanbieden. Denk hierbij aan late macchiato en verschillende nieuwe soorten thee.

Conclusie

Dit is zeker een stap in de goede richting voor Lufthansa aangezien de maatschappij op dit moment niet bepaald goed scoort op eten en drinken tijdens de vlucht. Nu passagiers voor de vlucht al de keuze hebben om hun menu samen te stellen is er niet alleen meer keuze. Ook wordt teleurstelling hiermee voorkomen aangezien de crew vooraf al weet wat de passagier voor eten en drinken wil.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *