TUI aankomende winter vaker naar de ABC-eilanden2 min leestijd

De Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

TUI zal aankomende winter vaker gaan vliegen naar de ABC-eilanden. Er zijn in totaal veertien vluchten per week naar Aruba, Bonaire en Curacao.

TUI vaker naar ABC-eilanden

De reisorganisatie gaat vaker naar het Caribisch Gebied vliegen vanwege de populariteit van de ABC-eilanden. Komende winter zijn er veertien vluchten per week vanaf Amsterdam Airport Schiphol, waarvan twee vluchten per dag naar Curaçao.

Rick van der Pluijm, Head of TUI Dutch Caribbean, is blij met de uitbreiding:

Het is geweldig dat we deze winter twee vluchten per dag naar Curaçao uitvoeren. Samen met de vluchten naar Aruba en Bonaire geeft het  vakantiegangers, maar ook de mensen op de ABC-eilanden een ruime keuze aan vluchten van en naar Amsterdam waarbij je naar alle drie de eilanden ook non-stop kunt vliegen. Ik weet zeker dat we daar veel mensen blij mee maken.

Tijdens de winterdienstregeling vliegt TUI twee keer per dag naar Curacao, waaronder een dagelijkse vlucht zonder tussenstop. Naar Bonaire vliegt de reisorganisatie vijf keer per week. Naar Aruba zijn er drie vluchten per week en deze worden altijd uitgevoerd in combinatie met Curacao.

Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Om de vluchtuitvoering te kunnen garanderen heeft de reisorganisatie onlangs 18 nieuwe lokale cabin crew leden op Curacao geworven. Deze nieuwe crewleden spreken zowel Nederlands als Papiaments. Voor de vluchten van en naar de ABC-eilanden heeft de reisorganisatie de beschikking over zestig lokale cabin crew leden.

Alle vluchten naar de ABC-eilanden worden uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner van TUI fly. In deze toestellen zijn drie cabines te vinden: Economy, Comfort en Deluxe. De meeste accomodaties voor het winterseizoen zijn nu ook te boeken bij de reisorganisatie. Deze maand komen ook alle bestemmingen voor de zomer van 2024 beschikbaar. Losse vliegtickets zijn ook te koop voor de vluchten naar Aruba, Bonaire en Curacao.

Aankomende winter vliegt ook Corendon voor het eerst naar Curacao met een eigen Airbus A350. Daarnaast is KLM ook actief met vluchten naar de drie eilanden in het Caribisch gebied.
Afbeeldingen TUI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *