Lufthansa komt met nieuwe business class maaltijden1 min leestijd

Lufthansa, business class, maaltijden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa komt met nieuwe maaltijden in business class op Europese vluchten. Vanaf 1 september serveert de Duitse maatschappij een nog gevarieerde selectie uit de Duitse keuken.

Nieuwe maaltijden bij Lufthansa

Op vluchten in economy class binnen Europa is Lufthansa eerder dit jaar gestopt met gratis eten en drinken. In business class zit dit echter wel bij de prijs inbegrepen. De maatschappij introduceert vanaf 1 september nieuwe maaltijden in deze reisklasse. Niet alleen brengt Lufthansa meer vernieuwing in de maaltijden, ook komt er meer variatie. Voor de nieuwe maaltijen is culinaire inspiratie opgedaan uit de steden Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Leipzig en München. Door al deze variatie is zowat elke vlucht anders. Bij deze Duitse gerechten kun je denken aan Grie Soß (groene saus), Leipziger Allerlei en Rijnlandse sauerbraten.

Lufthansa, business class, maaltijden
Lufthansa serveert vanaf 1 september 2021 een nieuwe en meer gevarieerde maaltijdservice in business class. (bron: Lufthansa)

De maatschappij laat weten met de nieuwe maaltijden te reageren op de huidige wensen van de passagiers. Zo wil de passagier van tegenwoordig een lokaal maar ook gevarieerd gerecht. Alle menus zijn samengesteld door chef koks Julia Komp en Dennis Puchert en het culinaire gateteam. Kijk voor meer informatie over de nieuwe maaltijden ook op de website van Lufthansa.

Bron- en beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *