ITA tickets nu te boeken voor reizen t/m 15 oktober 20211 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om vliegtickets te boeken met luchtvaartmaatschappij ITA, de opvolger van Alitalia. Eerder werd al bekend dat ITA in oktober met vluchten gaat starten.

ITA tickets nu te boeken

Vooralsnog is het mogelijk om alleen tickets te boeken met een reisdatum t/m 14 oktober 2021. ITA maakt hierbij gebruik van een ticketnummer dat net als bij Alitalia start met 055. Vanaf 15 oktober 2021 zal ITA hun eigen tickets uitgeven en dan zal dit dus met een ander nummer beginnen.

  • Binnen Italië vliegt ITA op de volgende bestemmingen: Alghero, Brindisi, Bologna, Bari, Cagliari, Catania, Comiso, Rome, Florence, Genova, Milaan Linate, Napels, Olbia, Palermo, Pescara, Reggio Calabria, Lamezia Terme, Triëst, Turijn, Venetië en Verona

Ook vliegt ITA op een aantal bestemmingen buiten Europa waaronder Amsterdam en Brussel. Buiten Europa vliegt ITA momenteel op Boston, Buenos Aires, Los Angeles, Miami, New York, Sao Paulo, Tokyo Haneda en Washington.

ITA, tickets, Alitalia

Alitalia betaalt alle betaalde- en award tickets met een reisdatum tussen 26 augustus en 15 oktober 2021 terug. Om een terugbetaling aan te vragen dien je zelf contact op te nemen met Alitalia.

MilleMiglia

ITA komt zo snel mogelijk met een eigen frequent flyer programma. Helaas kunnen miles en geboekte tickets wegens Europese regelgeving niet rechtstreeks worden overgeplaatst vanuit MilleMiglia. Ook is het op dit moment niet mogelijk met je MilleMiglia miles awards te boeken met SkyTeam partnermaatschappijen. Vooralsnog is het nog niet duidelijk wat er precies gaat gebeuren met het MilleMiglia programma. Voor ITA is het natuurlijk interessant om het programma over te nemen. Volgens loyaltylobby zou ITA het programma dan van de eerste de beste koper moeten overkopen.

Uitgelichte afbeelding: Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *