Starwood Best Rate Guarantee van 20% naar 25%

starwood best guarantee rate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Starwood heeft haar Best Rate Guarantee (BRG) aangepast. Hierdoor krijg je 25% korting op je hotelkamer of 2.000 Starpoints in plaats van de 20% korting (of 2.000 Starpoints) die het eerder bood. Deze verandering is op 4 januari 2018 ingegaan.

Starwood BRG van 20% naar 25%

Als je een overnachting ergens anders goedkoper kunt vinden, dan kun je een BRG claim indienen bij de hotelketen. Als deze goedgekeurd is door het BRG team dan heb je de keuze uit 25% korting of 2.000 Starpoints. Deze 25% korting geldt per verblijf en dat zelfde geldt voor de 2.000 Starpoints. Deze korting geldt op de lagere prijs die je elders hebt gevonden.

Daarnaast moet het verschil nu minimaal 1 USD zijn, waar dit voorheen 1% was. Dit is een verbetering voor verblijven die minimaal $100 kosten, maar een kleine verslechtering voor verblijven die minder kosten. Ook geldt deze BRG niet voor boekingen die gemaakt zijn op Starwood websites in het Arabisch, Indonesisch, Thais of Turks. Ik heb echter niet weten te ontdekken waarom dit zo is, maar wellicht kun je op die sites andere prijzen vinden dan op de Engelse variant.

Je kunt de BRG claim via deze website indienen bij de hotelketen.

starwood best rate guarantee

Zo’n Best Rate Guarantee claim is natuurlijk verbonden aan allerlei kleine lettertjes. Vergeet deze daarom niet na te lezen voor je een claim indient, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. Alle voorwaarden van de Starwood BRG kan je hier (klik) lezen.

Andere BRG mogelijkheden

Bij de meeste grote hotelketens hebben ze ook Best Rate Guarantee mogelijkheden. Zo krijg je bij IHG bijvoorbeeld het eerste nacht gratis en dezelfde prijs voor de overnachtingen vanaf de 2e nacht. Meer informatie over al deze mogelijkheden kun je in de BRG Gids vinden op InsideFlyer. In deze gids kun je ook een stappenplan vinden over hoe je deze claims het beste kunt aanpakken. Op die manier kun je een hoop besparen op je hotelovernachtingen bij de grotere hotelketens!

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een Best Rate Guarantee claim? Laat hieronder jouw ervaring weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *