SPG Status Challenge voor Gold en Platinum2 min leestijd

spg status challenge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In het verleden kon je elite status krijgen door middel van een zogenaamde status match. Dit is de laatste jaren echter vervangen door een status challenge. Nu kan je bij het Starwood Preferred Guest loyalty programma voor de allerlaatste keer een challenge aanvragen. Met de SPG status challenge is het mogelijk om Gold of Platinum elite status te verdienen.

spg status challenge
Kies je voor Gold of Platinum?

Wat houdt de SPG status challenge in?

Je kan kiezen uit twee opdrachten: ofwel ga je voor Gold ofwel voor Platinum. Voor Gold dien je 9 overnachtingen te maken in een periode van 90 dagen. Om voor Platinum in aanmerking te komen, dien je 18 keer te overnachten. Voor je begint aan zo’n status challenge, reken voor jezelf op papier uit wat je kwijt bent aan de overnachtingen.

Daar dien je kritisch op te zijn, heeft het namelijk zin om veel geld uit te geven als je niet het maximale eruit kan halen? Daarmee wil ik zeggen dat je jezelf niet blind moet staren op elite status. Ja het is leuk om upgrades te krijgen, maar hoeveel keer per jaar verblijf je bij deze keten?

De challenge kan aangevraagd worden tot en met 30 juni 2018. Je dient dan een periode van 90 dagen te kiezen waarin je de status challenge wil doen. Je mag de afgelopen vijf jaar geen andere challenge bij SPG hebben volbracht. Om te starten dien je het lokale call center te bellen of je stuurt een e-mail naar [email protected]. Op deze pagina (klik) kan je alle informatie betreffende deze “promotie” terug vinden. Alle voorwaarden van de promo zijn hier te lezen (klik).

Hebben jullie al eens gebruik gemaakt van een status challenge? Ik heb destijds mijn Diamond status bij Hilton verdient door middel van een challenge. Wat zijn jullie ervaringen of zijn jullie fervent aanhanger van SPG?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *