InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Welkom bij ondertussen de 14e editie van InsideDeals! Er komen ontzettend veel positieve reacties, dus ik zal deze reeks onverminderd blijven voortzetten. Ik probeer om wekelijks een post hiervan te maken, maar soms lukt dat door omstandigheden niet altijd. Maar ik heb weer een aantal leuke interessante deals in business class gevonden. Hieronder zet ik ze voor jullie op een rijtje.

Business class naar Auckland

Sinds 9 januari 2018 is de Qatar Airways Travel Boutique Sale van start gegaan. Tot nu toe vallen de prijzen van tickets een beetje tegen vind ik zelf. De enige interessante deal om goedkoop in business class te vliegen gaat van Oslo naar Auckland. Voor minder dan 1700 euro vlieg je een ontzettend lange route. Tickets zijn te vinden via de site van Qatar Airways zelf of anders via Momondo.

insidedeals
Iemand zin in een trip naar het land van de Kiwi’s?

Business class naar Bangkok

British Airways blijft goedkope tarieven aanbieden op routes richting Azië. Zo hebben we al eens tickets gehad naar Hong Kong, Shanghai en Singapore. Ditmaal gaat het om tickets naar Bangkok in de maand juni 2018. Je vliegt vanaf Schiphol via London Heathrow en Gatwick naar Thailand in business class. Via de OTA zijn er tickets te vinden voor 1298 euro.

insidedeals

Business class naar Bogota

Het is oh zo makkelijk om met Google Flights naar vluchten te zoeken. Als ik geen inspiratie heb voor een bestemming, dan klik ik gewoon op de wereldkaart. Dan kan je snel genoeg goedkopere bestemmingen vinden. Zo vond ik deze leuke deal voor de SkyTeam aanhangers. Je kan in juli namelijk tickets boeken met Air France om vanaf London naar Bogota te vliegen. Deze kosten ongeveer 1355 euro en zijn hier online te boeken.

insidedeals

Business class naar Delhi

Wie is er op zoek naar business class tickets naar India en dan meer bepaald Delhi? Bij Alitalia zijn er momenteel gunstige tarieven. Voor slechts 1299 euro vlieg je vanaf Amsterdam met een tussenstop in Rome naar Delhi. Er is beschikbaarheid in verschillende maanden van dit jaar, onderstaand voorbeeld is in mei. Deze deal is te vinden via de gekende OTA.

insidedeals

Business class naar Johannesburg

Deze business class deal met Ethiopian Airlines vanaf Brussel is al eens eerder de revue gepasseerd. Maar ditmaal is ie ook in het hoogseizoen (juli) te boeken. Je bent wel eventjes onderweg met tussenstops in Wenen en Addis Ababa voor je in Johannesburg aankomt. Maar de reistijd valt nog enigszins mee. Ja je kunt rechtstreeks vliegen, maar wat kost een ticket dan? Voor 1287 euro zijn deze business class tickets online te vinden.

insidedeals

Dit was het aanbod voor deze week. Ik zal volgende week weer een poging ondernemen om interessante deals in economy class bij elkaar te zoeken. Laat het me aub weten indien je iets hebt geboekt en aan welke prijs. Het is altijd leuk om mensen aan leuke deals te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *