Koop SPG Starpoints met korting

starwood best guarantee rate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder schreven we over SPG (ofwel: Starwood Preferred Guest). SPG biedt vanaf maandag 17 november tot en met 31 december de mogelijkheid om SPG Starpoints te kopen of aan iemand cadeau te doen met korting, welke kan oplopen tot 25%!

De punten zijn te kopen via de site van SPG in samenwerking met Points.com – zij regelen de betaling en zorgen ervoor dat de Starpoints in je account terecht komen. Om te beginnen surf je naar deze site spg.com/buystarpoints en daar heb je twee keuzes:

  • Punten kopen

SPG Buy Starpoints

  • Punten cadeau doen

SPG Give Starpoints

Zoals je hierboven kan zien, lopen in beide gevallen de kortingen gradueel op, hoe meer punten je wil aanschaffen, hoe groter de korting wordt.

  • 10% korting bij aankoop van 500 – 9500 Starpoints
  • 15% korting bij aankoop van 10000 – 14500 Starpoints
  • 20% korting bij aankoop van 15000 – 19500 Starpoints
  • 25% korting bij aankoop van 20000 Starpoints

 

Let er wel op dat je maximaal 20000 punten per kalenderjaar mag aankopen of cadeau krijgen van iemand anders voor jouw account. Maar het is wel toegelaten om meerdere keren 20000 punten als cadeau te geven aan meerdere personen.

Indien je besluit om punten te kopen en klikt op “Buy Starpoints Now” dan wordt je verder geleid naar een volgend scherm, waar je de nodige persoonlijke gegevens invult en vervolgens het aantal Starpoints kiest dat je wenst aan te kopen. Je krijgt onmiddellijk te zien welke korting je krijgt en klikt dan op “Continue”.

SPG Buy Starpoints Confirmation

Je komt dan terecht op het scherm waar de betaling uitgevoerd zal worden. De betaling kan gebeuren door middel van Paypal, American Express, Mastercard of Visa.

SPG Starpoints Payment

Na het verwerken van de betaling zal je van SPG een email ontvangen met daarin de bevestiging van jouw aankoop.

SPG Starpoints Purchase Confirmation

Binnen de 24 uur zullen de punten in jouw SPG account verschijnen.

SPG Starpoints Account Points Update

Wanneer is deze promotie aantrekkelijk? In het geval dat je niet veel verblijft en niet veel SPG punten hebt verzameld dan is het interessant om wat punten aan te kopen, je kan deze punten namelijk omzetten naar airmiles. In mijn geval heb ik eerder dit jaar 5172 punten via een 1:1 ratio omgezet naar Lufthansa M&M miles. Ik ga voor het eind van het jaar zeker gebruik maken van deze promotie, want als Starwood Preferred Guest member (laagste tier niveau) heb je een minimum vereiste van 2500 punten wat je kan overzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *